Marko1234567
New member
kak si uspio vratit lovu... imao sam isti slucajIma ih 2 izabereš uzmu lovu i kao moraš u drugi stan i pobjegnu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kak si uspio vratit lovu... imao sam isti slucajIma ih 2 izabereš uzmu lovu i kao moraš u drugi stan i pobjegnu
Koja je ova zadnja??bok, ima koja po mom guštu, moj tip je deblja, starija, niska i sisata. Al može bilo kakva samo da je deblja i da drži do sebe (urednost), poželjno da je obrijana. Najradije nešto poput one kuvarice Lidije Bastijanich.
Spominju se neke, al ili nema kontakta ili su na slikama mršave za moj ukus.
Debela bakica, Utrine kod trznice
Popaj baba
Marica Dubrava
Plavusa slavonka
Medicinska masaza Dubrav (starija, jaca, velike sise)
Medicinska masaza Dubrav
Ova nije Romkinja nego Zagorka.60e 30min
Za 15min bio gotov i odmah van, mala sobica natrpana svim i svacim, pas na balkonu zatvoren, laje cvili cjelo vrijeme.
Romkinja njene slike, solidna u faci, bila bi bolja da se nasminka. U prostoru u drugoj sobi također cura po glasu starija, dalje nisam vidio. Male sise mekane, picka mala uska s vecim usnama, obrijana, guza ko sa slika meka/mlohava. Stavlja sisu sama u usta, puši jebeno jedno 8min mi ga samo pusilia mojom željom, da se dirat svuda, da lizati picku i pak
Je,i žene su bile za to da se legalizira na neki način...gledam malo ovu temu Villach,zašto to i mi nebi imali u Zagrebu ili drugim gradovima? Turistička smo zemlja,možemo uvozit razne zgodne žene iz cijele europe i svijeta i svi bi bili zadovoljni.Bilo danas nešto na dnevniku u vezi neke inicijative da se to legalizira, vidio samo dio priloga u prolazu pa ne zna detalje.
Zato što smo licemjeri i lažovi.Je,i žene su bile za to da se legalizira na neki način...gledam malo ovu temu Villach,zašto to i mi nebi imali u Zagrebu ili drugim gradovima? Turistička smo zemlja,možemo uvozit razne zgodne žene iz cijele europe i svijeta i svi bi bili zadovoljni.
Ne znam, to je odavdeKoja je ova zadnja??
Nisu problem niti molitelji niti pederi itd...problem je kaj mnogi još uvijek ne shvaćaju da nismo svi isti pa imaju potrebu drugome/drugima davat moralne i pametne savjete ili još gore osuđivat bez ikakvog razloga.Zato što smo licemjeri i lažovi.
Kao idemo u crkvu, svi smo katolici, djeca sva na vjeronauk, muškarci mole po trgovima... Ma fuj.
Ma slažem se. Meni samo idu na živce "moralne vertikale" koje koriste istu uslugu, a prema javnosti glumataju...Nisu problem niti molitelji niti pederi itd...problem je kaj mnogi još uvijek ne shvaćaju da nismo svi isti pa imaju potrebu drugome/drugima davat moralne i pametne savjete ili još gore osuđivat bez ikakvog razloga.
Dok Plenkoviću i ostaloj eliti dođe iz kurca ili pičke u mozak da bi trebali otvarat bordele po svuda i uvozit PRAVE KURVE dotle ću ja crknut,osljepit ili se već objesit.Prostitucija bi trebala bit kao kplus proizvodi ili pecivo iz pekare,dostupna svima i po svuda.
Jel zna ko kaj o ovoj godpođiGospođa 41 g
Gospođa 41 g., 75 kg, grudi 4, traži situiranog gospodina, Vaš prostor. Molim bez SMS-a, bez Whats app-a.www.oglasnik.hr
Imala je 41 godinu valjda dok sam ja još u srednjoj školi bioJel zna ko kaj o ovoj godpođi
Od kud vam ta informacija?Jel ima ona hiv na kraju ili ne znam da se nesto pricalo biloZgodna crnka
Crnka duge kose, 173 cm, komunikativna, zgodna, guza kao J.Lo, pruža razne vrste erotske masaže u ugodnom, opuštenom…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|