Pozdravi OldyaOldi kad ćemo na košarku?
posljednja izmjena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdravi OldyaOldi kad ćemo na košarku?
Hajde Venty nemoj zezati starca, jedno ako mi daš 11 fore!!!!Oldi kad ćemo na košarku?
Lako vam se zajebavati sa starim vukom, gdje ste bili kad sam imao "zdrave zube"....Pozdravi Oldya i reci mu da ga ostavim na maloj skali
Do 11 se igra, dam ti 9-0.Hajde Venty nemoj zezati starca, jedno ako mi daš 11 fore!!!!
Pa samo te mogu tako dobiti, sad mi je i 10 malo...Do 11 se igra, dam ti 9-0.
Mi u kvartu smo uvijek do 11 igrali 1 na 1 . Ti misliš 3x3.Kao prvo , basket se uvijek igrao do 21, a ja tebi dam 18:0 za početak
?Mi u kvartu smo uvijek do 11 igrali 1 na 1 . Ti misliš 3x3.
Jel u 11?Hajde Venty nemoj zezati starca, jedno ako mi daš 11 fore!!!!
Ovo je tema Jel bio tko na basketu ?Admin pitanje zašto ne reagiraš na ovaj spam? Meni uredno često brišeš postove sa razlogom "trolanje" ne kuzim? Ne vrijede pravila za sve ili?
Ma ne ljutim se na tebe sine. Nego meni frajer čitaj admin briše konstantno kad napisem nesto ne vezano za temu. Opet se treses manga sine.Ovo je tema Jel bio tko na basketu ?
Svi sve znaju o komadima na PO pa su prešli na loptačke sportove .
Nije neka tragedija Miro , čemu takva reakcija ?
Evo da te odobrovoljim , ti pitaj za 3 cure s oglasnika , a ja ću ti odgovoriti . Nemoj mi samo Ventia tužiti adminu pls .Admin pitanje zašto ne reagiraš na ovaj spam? Meni uredno često brišeš postove sa razlogom "trolanje" ne kuzim? Ne vrijede pravila za sve ili?
Mirek , koje si godište 87 ?Ma ne ljutim se na tebe sine. Nego meni frajer čitaj admin briše konstantno kad napisem nesto ne vezano za temu. Opet se treses manga sine.
Odkud ti to? Aha radi nickname-a si zaključio. Eh da sam bar 87Mirek , koje si godište 87 ?
Pa vidim tepaš mi sine ? Mislio sam koji k... pa mogu ti tata bitiOdkud ti to? Aha radi nickname-a si zaključio. Eh da sam bar 87
E ma nemoj mi zamjeriti to mi je postapalica svom starom od 7 banki kazem sine.. Jbga uslo u losu navikuPa vidim tepaš mi sine ? Mislio sam koji k... pa mogu ti tata biti
Samo ti pucaj s komadima iz PO , jedva čekam
Nemas brige , nego gdje su pitanja o curama ?E ma nemoj mi zamjeriti to mi je postapalica svom starom od 7 banki kazem sine.. Jbga uslo u losu naviku
A vec si mi poslao neke jos nisam sve probao... Nov sam ti ja sine u ovom sportu cekaj maloNemas brige , nego gdje su pitanja o curama ?
Nego, što si mislio do 21. Daj Dida zbroji se.... pa ne mogu brojati do 21, a kamo li basekt 1:1, jedino mi s ovim mladim svijetom možemo na pivo, a na basket nikako.Jel u 11?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|