Luka Poštar
Member
Jesi li se usrećio za vikend....i lizao šupak u 69 ? meni to zvuči interesantnoTnx, vec sam ocajan, mislio za vikend lizuckat guze, kad ono nis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li se usrećio za vikend....i lizao šupak u 69 ? meni to zvuči interesantnoTnx, vec sam ocajan, mislio za vikend lizuckat guze, kad ono nis.
Pa i ja razmisljam otic nekud van za godisnji. Jer ovo kod nas samo problemi, em se ne javlja, em je nadrkana, em pola tog ne radi, em stavi tudje slike. Dok ista dogovorim prodje me volja.Stari meni je lizanje guzice top 1 stvar... kod nas ces to jako tesko nac... odi u bordel u austriju neces imati nikakvih problema, mozes pola sata lizati ako hoces....
Nisam stari, valjda prometno bilo, skoro ni jedna se javila nije.Jesi li se usrećio za vikend....i lizao šupak u 69 ? meni to zvuči interesantno
Tnx, ali ja kad vidim da ne stavi svoju sliku, preskacem.
Taman prije cuku vremena sam okrneuo broj, nije se javila. Ali sam usput i pretrazio slike, tak da i da sam je dobio, otkazao bi, slike nisu njene. A to kad vidim...Samo za odvažne (oglasnik.hr)
Možda netko bio ?
onda ti je najbolja opcija Mađarija?Pa i ja razmisljam otic nekud van za godisnji. Jer ovo kod nas samo problemi, em se ne javlja, em je nadrkana, em pola tog ne radi, em stavi tudje slike. Dok ista dogovorim prodje me volja.
samo ti nisam siguran jel radi vikendom, kad sam ja htio u nedjelju ic nije se javila, a za subotu ti nisam siguranTnx, vec sam ocajan, mislio za vikend lizuckat guze, kad ono nis.
Dobra jeTnx, ali ja kad vidim da ne stavi svoju sliku, preskacem.
Upiši Viki u tražilicu![]()
Temperamentna zgodna crnka !
Zgodna djevojka 30g., atraktivnog izgleda i naglašene guze 174/60/3, nudi masaže cijelog tijela, diskretan i uredan…www.oglasnik.hr
Ima li Netko iskustva?
Ništa mi ne baca bas za nju, samo spika o nekako plavuši viki...Upiši Viki u tražilicu
Poruka u temi "ZAGREB - Iskustva & recenzije" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-iskustva-recenzije.1431/post-96023Ništa mi ne baca bas za nju, samo spika o nekako plavuši viki...
HvalaPoruka u temi "ZAGREB - Iskustva & recenzije" https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-iskustva-recenzije.1431/post-96023
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|