Otisla u DeutschlandDal se Netko sjeća prije par godina, Arijana, Vrbani, milfara, top je bila, imao sam i njezin privat broj, al jbg zagubilo se, dal je ziva još, bilo kakav info
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otisla u DeutschlandDal se Netko sjeća prije par godina, Arijana, Vrbani, milfara, top je bila, imao sam i njezin privat broj, al jbg zagubilo se, dal je ziva još, bilo kakav info
A sine koristi trazilice imas recenzija o njoj crni sine...https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaze-oglas-4711262
ova zena ne vrijedi ni 200kn koje trazi za masazu i oral....ona je na slici i izgleda tako ali od masaze nista malo tracka bez ulja bez iceg...b2b kod nje ne postoji malo ga medu sise stavi i onda krece jako los oral s gumicom...cak mi se cini da je zena alkic...cugala pivu konstantno i konstantno javljanje na mob dok "masira" i "pusi"
Jel pricala o nekim bojama ?https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaze-oglas-4711262
ova zena ne vrijedi ni 200kn koje trazi za masazu i oral....ona je na slici i izgleda tako ali od masaze nista malo tracka bez ulja bez iceg...b2b kod nje ne postoji malo ga medu sise stavi i onda krece jako los oral s gumicom...cak mi se cini da je zena alkic...cugala pivu konstantno i konstantno javljanje na mob dok "masira" i "pusi"
Ukucaj Šoljanova u trazilicu.Zna ko kaj o ovoj? Neka novajlija ili? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/treba-ti-promjena-oglas-4729306
Gracias. Sve jasnoUkucaj Šoljanova u trazilicu.
Molim
Ljubavni oglasnik › Sex › Ženska osoba traži mušku osobu › Večeras
|
Jel sve u redu? Čemu ovakav odgovor? Postavio sam legitimno pitanje u legitimnom podforumu sa apsolutno svim informacijama. Ako imaš informaciju i ako je želiš podijeliti napiši. Ako nemaš ili nećeš nemoj vrijeđati i spamati.Cao mangupe , ja bih ti odgovorio , ali vidim opsti haos
Tko te je vrijedjao ?Jel sve u redu? Čemu ovakav odgovor? Postavio sam legitimno pitanje u legitimnom podforumu sa apsolutno svim informacijama. Ako imaš informaciju i ako je želiš podijeliti napiši. Ako nemaš ili nećeš nemoj vrijeđati i spamati.
Hvala
Pa nije da vrijeđaš ali si definitivno nepismen. U hrvatskom književnom jeziku koristimo pojam "kaos".Tko te je vrijedjao mangupe ?
Prilično si hrabar kad prozivaš nekog nepismenim i vjerojatno imaš Akademsku potvrdu , barem Zagrebačkog sveučilišta , ne onog BanjalučkogPa nije da vrijeđaš ali si definitivno nepismen. U hrvatskom književnom jeziku koristimo pojam "kaos".
Da za razliku od tebe imam, nije Zagrebačko nego Osječko, i to još iz vremena mraka, ali za tebe sasvim dovoljno. I samo nastavi vrijeđati ali probaj na hrvatskom jeziku. I slobodno svoje frustracije liječi na nama dotepencima u Zagreb.Prilično si hrabar kad prozivaš nekog nepismenim i vjerojatno imaš Akademsku potvrdu , barem Zagrebačkog sveučilišta , ne onog Banjalučkog
Iz tvog pristupa iščitavam da ti imaš velike komplekse . Prozivaš me nepismenim , a nemas pojma kome se obraćaš . Zato sam ti rekao da si prilično hrabar ili možda nepromišljen kad nepoznatoj osobi tako spočitavaš .Da za razliku od tebe imam, nije Zagrebačko nego Osječko, i to još iz vremena mraka, ali za tebe sasvim dovoljno. I samo nastavi vrijeđati ali probaj na hrvatskom jeziku. I slobodno svoje frustracije liječi na nama dotepencima u Zagreb.
Nije me briga za tvoju pismenost, to ti je sam uzgred reakcija na tvoj bezobrazluk. Čovjek je iznio pitanje, kao i svatko drugi na ovom portalu, i ti se nađeš pametovati o "opštem kaosu" i ti mi se nađeš docirati o kompleksima a procjenjuješ nečiju "opštu kaotičnost" na osnovu jednog pitanja. Ukoliko imaš što za reći javi se slobodno u PP a ne da spamamo temu.Iz tvog pristupa iščitavam da ti imaš velike komplekse . Prozivaš me nepismenim , a nemas pojma kome se obraćaš . Zato sam ti rekao da si prilično hrabar ili možda nepromišljen kad nepoznatoj osobi tako spočitavaš .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|