Ivanzg1983!
Member
Može malo detaljnije?Naravno
Može malo detaljnije?Naravno
eto mog odgovora:To je ova: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mia-24-vrhunsko-opustanje-i-druzenje-oglas-4462291
Kaže u oglasu da su slike stvarne, a na prvoj slici je švedska manekenka Victoria Silvstedt, dok je na preostale 3 slike Stanija Dobrojević (najkorištenija starleta na PO). Sve se bojim kakav gabor ili babac te dočeka na vratima dok se javiš na taj oglas. A ni usluga joj očito nije jača strana, time što je napisala SILKE umjesto SLIKE odaje da se radi o površnoj ili hektičnoj osobi. Tako da si vjerojatno za 10 minuta vani.
Skroz je dobra u faci, ima oko 30, mršava i higijena dobraZnam za nju, Srpkinja, cca 40g, uvijek je nakratko tu, brzo makne oglas, nisam još bio ali po tuđim komentarima nije baš nešto u faci, tijelo ok, 300kn za foot, feet size 36
Ima konjske zube i blesavu facu , vitka je bez sise i guzice. Po meni samo za ispraznit i ništa vise .Skroz je dobra u faci, ima oko 30, mršava i higijena dobra
Objektivan u odnosu na koga? Uspoređujem ju s ostalima na PO, a tad ne može bit ispod 7/10 i to je dobro u faci... tijelo je kao na slikama, napisao sam mršava i nisam spomenuo da je sisata niti da je neko posebno iskustvo tako da ne seriIma konjske zube i blesavu facu , vitka je bez sise i guzice. Po meni samo za ispraznit i ništa vise .
Molio bih ostale učesnike u nesreći da budu sto je vise objektivni .
Podrzavam sve receno bio sam dosta puta. Frend mi kaze da je dobio osip nakon nje zadnji put kad je bio, ali vjerujem da je zdrava i pazi na higijenu!Skroz je dobra u faci, ima oko 30, mršava i higijena dobra
Ja sam ju isto zvao nema prostora nema ljubljenja oral i sex sa kondomom nema svrsavanja po njoj...eto mog odgovora:
slike nisu njene, ali mala je jako zgodna, 165 cm, 50 kg ca., grudi 4, vitka i pristupačna. tijelo prekrasno. uzak struk. jedino što smeta je njezino javljanje momku na telefon, našla nekog narcisoidnog što sjedi doma i čeka nju da donese lovu. usput ju i zivka svaki čas. cijela priča je zato loša. šteta je 1200 bodova plus soba.
Jesam jaJel bi tko sa ovom na video pozivu?
I onda kad se dogovorite traži bonNisam bio al sam nazvo kad vidim da nitko nece nego samo ispituju i cekaju da se poso obavi za njih🤔
Za 300 eura možete prekrasne latine imati kaj sve rade
Za 300e u Austriji u sauna klubu platim ulaz 80e jebem pet Rumunki nezna se koja od koje bolja za tu lovu i još pojedem i popijemPlenkoviću pod hitno legaliziraj prostituciju ove kurve se u Njemačkoj Austriji jebu za 50e ovdje uzimaju po 300e pa ode nam lijepa naša u kurac ako ovako nastavimo
Ja vjerujem da je i on ovdje na forumu pod nekim nikom...Plenkoviću pod hitno legaliziraj prostituciju ove kurve se u Njemačkoj Austriji jebu za 50e ovdje uzimaju po 300e pa ode nam lijepa naša u kurac ako ovako nastavimo
pa zašto onda neides u Austriju? nekuzim bunjenje ako imaš bolji izbor. ovdje u Hr nekima nije skupo, skupo je onome tko nema.Za 300e u Austriji u sauna klubu platim ulaz 80e jebem pet Rumunki nezna se koja od koje bolja za tu lovu i još pojedem i popijem
Izgleda ko na slikama,rekla je da su njene al nisam sto posto siguran,uglavnom vitka,meni to odgovara,u faci tak tak,nije ruzna a nije ni ljepotica,uglavnom neki prosjek,ljepse to sve izgleda kad ima stikle,carapice.....ima dobru malu guzu,ja je uvijek zguza oderem,sise dvojka,pusi ok,bez kondoma,seks sa naravno....jedino jedno 2 put me zajebala,dog se i ja cekam da se javi ona nista a na mrezi je na whats,pa se javi nakon pol sata kao evo jos par min i onda se dalje vise ne javi,mada zna tko joj se javio kad sam bio par puta kod nje,zasto tak sjebu nekad nemam pojmaMože malo detaljnije?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|