https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/brineta-33-oglas-5040676 jel bio tko?ne vidim nigdje recenzije od nje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema, iskreno ja mislim da je preskupa masaža.Da li kod nje ima nešto više od masaže
Strangers stop, only for locals!
Ženstvena, nježna, ugodna, 42god. Ako ti je dosta razočaravajućih masaža - dođi kod mene na dozu opuštanja i čašicu…www.oglasnik.hr
Ako seprestala tuširati, definitivno neću ići kod nje više nikada.Ako se prestala tuširati onda nije dobro nikako.
Upiši temperamentna zgodna crnka. Nema 186.Zgodna crnka
Crnka duge kose, 186cm, komunikativna, zgodna, guza kao J.Lo, pruža razne vrste erotske masaže u ugodnom, opuštenom…www.oglasnik.hr
+385923365638
Netko bio? Piše 186 cm?
Crnka duge kose, 186cm, komunikativna, zgodna, guza kao J.Lo, pruža razne vrste erotske masaže u ugodnom, opuštenom ambijentu. Diskrecija zajamčena kao i higijena, koju tražim
Mene isto zanima, tražio sam ali ne mogu naći...Jel bio tko, il ima gdje koja recenzija pod drugim imenom.Senzualne masaže :) Slike prave!
Šarmantna i zgodna studentica Ana, oblikovanog tijela i guze, 24 godine pruža BodyToBody masaže u svom ugodnom…www.oglasnik.hr
Napisi lorena u trazilcuAtraktivna djevojka
Atraktivna djevojka 24god., 170/58/3, plave kose, vitkog tijela i anđeoskog lica, pruža ugodne trenutke u svom…www.oglasnik.hr
Iskustva?!
To je EnaNapisi lorena u trazilcu
P
Moguće Sanja...prije bila na Sigetu, ona ima silikone, crna kosa, kasne tridesete, možda četrdesete.
Nije imala pletenice dok smo se družili...
Pa ako znaš koja je jel možeš pomoć, ili ćeš ti bit jedini koji pametuje?Opet ste u krivui brkate lončiće . Zanimljivo je citati vaše pametovanje i baljezganje . Cure umiru smijeha kad čitaju ove gluposti .
Kao prvo , gdje je na Trešnjevci vidio ovu curu ????
Ja po opisu već znam koja je , ali ovolika količina sigurnosti i laprdanja daje mi snage da još malo citam pametovanja .
Samja ili Tina nikada , ali bas nikada nije imala pletenice .
P
Moguće Sanja...prije bila na Sigetu, ona ima silikone, crna kosa, kasne tridesete, možda četrdesete.
Nije imala pletenice dok smo se družili...
Pa ako znaš koja je jel možeš pomoć, ili ćeš ti bit jedini koji pametuje?Opet ste u krivui brkate lončiće . Zanimljivo je citati vaše pametovanje i baljezganje . Cure umiru smijeha kad čitaju ove gluposti .
Kao prvo , gdje je na Trešnjevci vidio ovu curu ????
Ja po opisu već znam koja je , ali ovolika količina sigurnosti i laprdanja daje mi snage da još malo citam pametovanja .
Samja ili Tina nikada , ali bas nikada nije imala pletenice .
100 europljana za cuku, centar zagreba gradahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/gabrijela-21-god-100-diskrecija-oglas-5124680
Jel tko bio, zvao fejk ili?
A jel valja jesi li bio100 europljana za cuku, centar zagreba grada
Tel: 064/677-677
|
|
|