Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo okreni godine i kg. i to je to.I ne izgleda mi kao da ima 67kg kako pise u oglasu
Nisam ni rekao da je imala, već naglašavam da dok smo se družili nije imala.Opet ste u krivui brkate lončiće . Zanimljivo je citati vaše pametovanje i baljezganje . Cure umiru smijeha kad čitaju ove gluposti .
Kao prvo , gdje je na Trešnjevci vidio ovu curu ????
Ja po opisu već znam koja je , ali ovolika količina sigurnosti i laprdanja daje mi snage da još malo citam pametovanja .
Samja ili Tina nikada , ali bas nikada nije imala pletenice .
Milf ne milkJel ovo Silvia milk?Ana-milf
HEY, JA sam ANA VRAGOLANKA i totalno pomahnitala, imam 38 godina i obožavam se družiti /!Volim da ludujem, OBOZAVAM…www.oglasnik.hr
PratimMilf ne milk
No stres, sportski relax !
Uživaj u meni dugo, diraj me i uživaj sa mnom. Želim da me jako nab. Dođi brzo. Čekam te.www.oglasnik.hr
Jel bio tko kod ove tete
Postoji mogućnost, da po novome koristi stol.Molim te pažljivo čitaj od početka do kraja . Prestani iskakat iz paštete i sto ti znaci “pratim” ?
Kako sam komentirao , a i još neki na ovom forumu , nije sigurno Tina (Siget).
Tina ne odgovara opisu i Tina ne masira na stolu . Njezine masaže se svode na obično mazanje jeftinim uljem i akciju.
NijeJel ovo Silvia milk?Ana-milf
HEY, JA sam ANA VRAGOLANKA i totalno pomahnitala, imam 38 godina i obožavam se družiti /!Volim da ludujem, OBOZAVAM…www.oglasnik.hr
Slažem se niš koristiNemoj gubiti vrijeme na taj oglas...Baba 55 godina, može komplet za 300 ali bolje traži dalje
Ne koristi stol jer ne radi masaže. Kad prvi put nazoveš, jasno ti kaže: komplet ti je 400 pola sata, 300 ti je oral i 200 ti je ručno. To je osnovna ponuda, možeš dogovoriti i anal, tittyfuck i foot fetish. Jedini stol koji koristi je onaj kuhinjski, a jedino ulje je ono jestivo (s obzirom na to koliko rado surfa po receptima). Tako da ne pišite gluposti.Postoji mogućnost, da po novome koristi stol.
Koja je tarifa? Bio jednom kod nje na Laništu bilo 400/600.Ako nekoga zanima, Minea više nema svoj prostor. Sada radi outcall.Vitka brazilska guza !
Plavuša 32.g., 170/55/3, duge kose, lijepog lica i tijela, poziva Vas da provedete ugodne trenutke. Vaš prostor ili…www.oglasnik.hr
Sanja, Trešnjevka, blizu 40 godina, silikoni 4, dobro tijelo, posveti se mušteriji...rimming, deepthroat, sve radi...Moze preporuka za nekog tko prvi put ide u ovakve avanture?
Bitno mi je da je dogovor lagan, GFE po mogucnosti, ne mora bit top picka i da je šteta otprilike 500ak kn pol cuke (100ak kn vise manje)
ZahvaljujemSanja, Trešnjevka, blizu 40 godina, silikoni 4, dobro tijelo, posveti se mušteriji...rimming, deepthroat, sve radi...
Moja preporuka.
Ukucaj u tražilicu Sanja Siget, sada je na Trešnjevci.Zahvaljujem
Imas mozda oglas/broj mobitela?
Nije na Trešnji već par mjeseci.Ukucaj u tražilicu Sanja Siget, sada je na Trešnjevci.
Radi ti do cca. 17h, od nekih 10h.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|