onaj_tamo
Well-known member
Zvao nije mi se javilaOva iz ljubavnog oglasnika puši u autu? Koga obradila,kakva je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvao nije mi se javilaOva iz ljubavnog oglasnika puši u autu? Koga obradila,kakva je?
Bjez od tog. Na telefonu fina. Uzivo koma. Pusenje koma. Ponasanje koma, poludebela. Tijelo onak, da je pristojna proslo bi al ovak uzasJutros se čuo sa Kim,veli 400 pesosa masaža
A dalje se dogovaraš u prostoru
Nije spominjala da je nebude
Neki vele da je dobra i zgodna
Nije poludebela, neg je debela. Na tu svoju visinu bi morala imati 20kg manje.Bjez od tog. Na telefonu fina. Uzivo koma. Pusenje koma. Ponasanje koma, poludebela. Tijelo onak, da je pristojna proslo bi al ovak uzas
Mala ti je slatka , ne nasjedaj na nekakve masaže , kad dođeš kod nje sve se dogovori za konkretno .Da na nju sam mislio
Bok, dao sam si truda pročitat tvoje komentare, kako doći do onih mladih i zgodnih šta si prije karao šta rade samo sa starim klijentima, za koje si spominjao da su jako zgodne i da rade po svojim stanovima.Mala ti je slatka , ne nasjedaj na nekakve masaže , kad dođeš kod nje sve se dogovori za konkretno .
PJel dajekoja popust ..naredna dva sata???
Moguće Sanja...prije bila na Sigetu, ona ima silikone, crna kosa, kasne tridesete, možda četrdesete.Pozdrav svima! Molim pomoć
Bio sam prije cca. 2 godine kod žene na Trešnjevci, ne sjećam se točne lokacije, uglavnom bilo je u prizemlju zgrade, stan iznajmljen očito za taj biznis, bio je unutra stol za masažu, došao sam samo na oralno, cijena je bila 300 kuna, nudila je i komplet...
Uglavnom žena izgleda solidno, tijelo vitko, cca 38 godina, imala je duge crne pletenice, mislim da su sise bile umjetne, pušila ga je odlično!
Ne mogu je više naći na oglasu, jel možda netko zna o kojoj se radi?
Da, po opisuP
Moguće Sanja...prije bila na Sigetu, ona ima silikone, crna kosa, kasne tridesete, možda četrdesete.
Nije imala pletenice dok smo se družili...
Koji dio Trešnjevke?Pozdrav svima! Molim pomoć
Bio sam prije cca. 2 godine kod žene na Trešnjevci, ne sjećam se točne lokacije, uglavnom bilo je u prizemlju zgrade, stan iznajmljen očito za taj biznis, bio je unutra stol za masažu, došao sam samo na oralno, cijena je bila 300 kuna, nudila je i komplet...
Uglavnom žena izgleda solidno, tijelo vitko, cca 38 godina, imala je duge crne pletenice, mislim da su sise bile umjetne, pušila ga je odlično!
Ne mogu je više naći na oglasu, jel možda netko zna o kojoj se radi?
Niti masažni stol.Samja ili Tina nikada , ali bas nikada nije imala pletenice .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|