ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To je ova: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mia-24-vrhunsko-opustanje-i-druzenje-oglas-4462291

Kaže u oglasu da su slike stvarne, a na prvoj slici je švedska manekenka Victoria Silvstedt, dok je na preostale 3 slike Stanija Dobrojević (najkorištenija starleta na PO). Sve se bojim kakav gabor ili babac te dočeka na vratima dok se javiš na taj oglas. A ni usluga joj očito nije jača strana, time što je napisala SILKE umjesto SLIKE odaje da se radi o površnoj ili hektičnoj osobi. Tako da si vjerojatno za 10 minuta vani.
eto mog odgovora:
slike nisu njene, ali mala je jako zgodna, 165 cm, 50 kg ca., grudi 4, vitka i pristupačna. tijelo prekrasno. uzak struk. jedino što smeta je njezino javljanje momku na telefon, našla nekog narcisoidnog što sjedi doma i čeka nju da donese lovu. usput ju i zivka svaki čas. cijela priča je zato loša. šteta je 1200 bodova plus soba.

Ima konjske zube i blesavu facu , vitka je bez sise i guzice. Po meni samo za ispraznit i ništa vise .
Molio bih ostale učesnike u nesreći da budu sto je vise objektivni .
Objektivan u odnosu na koga? Uspoređujem ju s ostalima na PO, a tad ne može bit ispod 7/10 i to je dobro u faci... tijelo je kao na slikama, napisao sam mršava i nisam spomenuo da je sisata niti da je neko posebno iskustvo tako da ne seri

Ja sam bio puno puta kod nje idem i ovaj vikend...
O ukusima netreba raspravljat meni je ona top jel volim mrsave cure
Higijena joj je ok
Oral bez sex sa kondomom ljubi se prije mi je dala svrsavanje u usta sad nece to vise 800h

eto mog odgovora:
slike nisu njene, ali mala je jako zgodna, 165 cm, 50 kg ca., grudi 4, vitka i pristupačna. tijelo prekrasno. uzak struk. jedino što smeta je njezino javljanje momku na telefon, našla nekog narcisoidnog što sjedi doma i čeka nju da donese lovu. usput ju i zivka svaki čas. cijela priča je zato loša. šteta je 1200 bodova plus soba.
Ja sam ju isto zvao nema prostora nema ljubljenja oral i sex sa kondomom nema svrsavanja po njoj...
1200kn za nista ustvari...htjela bi pare za nista

Sad su po 200 eura u Zagrebu sat vremena, al skupo, spustiće još više. Ima ih stvarno prekrasnih ako slike nisu lažne.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh