Di je pisao o njoj ?Vrlo si kontradiktoran . Pisao si recenzije o njoj , a sad pitaš jel bio tko ???? Sumnjiv si jako![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Di je pisao o njoj ?Vrlo si kontradiktoran . Pisao si recenzije o njoj , a sad pitaš jel bio tko ???? Sumnjiv si jako![]()
Jesam?Vrlo si kontradiktoran . Pisao si recenzije o njoj , a sad pitaš jel bio tko ???? Sumnjiv si jako![]()
Mala iz Sarajeva .Jesam?
Daj mi link jer se ne sjecam
Ja bi htijo znatiProvjerio ko?![]()
Atraktivna brineta 22
Atraktivna brineta 22.god. Javite se za potpunu diskreciju i nezaboravan provod😉. Javite se na broj: 0915636569www.oglasnik.hr
Dje su recenzije o njoj po toj sifri nemogu nista naci 5120606Vrlo si kontradiktoran . Pisao si recenzije o njoj , a sad pitaš jel bio tko ???? Sumnjiv si jako![]()
99% da nisu njene slike.Ja bi htijo znati
99% da nisu njene slike.Ja bi htijo znati
Slike nisu njezine kako navodi. Ova slika gdje leži je skinuta s neta, preostale 2 ne pronalazim na netu, ali kako je na svima isti interijer, sve su iz iste serije slika, pa su najvjerojatnije i preostale 2 skinute s istog mjesta.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/teodora-slike-moje-oglas-4990281
Netko ima iskustva s ovom?
Dobro, to se kuzi, ali realno niti jedna na PO nema svoje slike. Zato pitam za iskustvaSlike nisu njezine kako navodi. Ova slika gdje leži je skinuta s neta, preostale 2 ne pronalazim na netu, ali kako je na svima isti interijer, sve su iz iste serije slika, pa su najvjerojatnije i preostale 2 skinute s istog mjesta.
Imaju. Tina, Aleksandra, Nives...Dobro, to se kuzi, ali realno niti jedna na PO nema svoje slike. Zato pitam za iskustva
i Dea Siget, Marina Zapruđe (iako je slika već stara), pa ova: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/lijepa-zena-oglas-4800952Imaju. Tina, Aleksandra, Nives...
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|