Vrlo si kontradiktoran . Pisao si recenzije o njoj , a sad pitaš jel bio tko ???? Sumnjiv si jakoVrckava djevojka
Razigrana vitka studentica 23godine, 167-50-3 nudi diskretno druženje galantnoj gospodi.www.oglasnik.hr
Bio tko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrlo si kontradiktoran . Pisao si recenzije o njoj , a sad pitaš jel bio tko ???? Sumnjiv si jakoVrckava djevojka
Razigrana vitka studentica 23godine, 167-50-3 nudi diskretno druženje galantnoj gospodi.www.oglasnik.hr
Bio tko?
Di je pisao o njoj ?Vrlo si kontradiktoran . Pisao si recenzije o njoj , a sad pitaš jel bio tko ???? Sumnjiv si jako
Jesam?Vrlo si kontradiktoran . Pisao si recenzije o njoj , a sad pitaš jel bio tko ???? Sumnjiv si jako
Mala iz Sarajeva .Jesam?
Daj mi link jer se ne sjecam
Ja bi htijo znatiProvjerio ko?Atraktivna brineta 22
Atraktivna brineta 22.god. Javite se za potpunu diskreciju i nezaboravan provod😉. Javite se na broj: 0915636569www.oglasnik.hr
Dje su recenzije o njoj po toj sifri nemogu nista naci 5120606Vrlo si kontradiktoran . Pisao si recenzije o njoj , a sad pitaš jel bio tko ???? Sumnjiv si jako
99% da nisu njene slike.Ja bi htijo znati
99% da nisu njene slike.Ja bi htijo znati
Slike nisu njezine kako navodi. Ova slika gdje leži je skinuta s neta, preostale 2 ne pronalazim na netu, ali kako je na svima isti interijer, sve su iz iste serije slika, pa su najvjerojatnije i preostale 2 skinute s istog mjesta.https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/teodora-slike-moje-oglas-4990281
Netko ima iskustva s ovom?
Dobro, to se kuzi, ali realno niti jedna na PO nema svoje slike. Zato pitam za iskustvaSlike nisu njezine kako navodi. Ova slika gdje leži je skinuta s neta, preostale 2 ne pronalazim na netu, ali kako je na svima isti interijer, sve su iz iste serije slika, pa su najvjerojatnije i preostale 2 skinute s istog mjesta.
Imaju. Tina, Aleksandra, Nives...Dobro, to se kuzi, ali realno niti jedna na PO nema svoje slike. Zato pitam za iskustva
i Dea Siget, Marina Zapruđe (iako je slika već stara), pa ova: https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/lijepa-zena-oglas-4800952Imaju. Tina, Aleksandra, Nives...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|