Ima neka malesnica ,crnomerec,spansko,Gajnice trenutno sam poslom tu pa da usput a da nije bas odronTi si malo glupav, kaj je, je.Nisam bio kod nje. Ona je bila kod mene. Ako i nisu njene slike nema tu velike razlike
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima neka malesnica ,crnomerec,spansko,Gajnice trenutno sam poslom tu pa da usput a da nije bas odronTi si malo glupav, kaj je, je.Nisam bio kod nje. Ona je bila kod mene. Ako i nisu njene slike nema tu velike razlike
Neda oblizivanje kad sa gumom pušiIdiotkinja. Neda se lizat, pušiti ne zna, pička ko šlapa. Izbjegavati.
Neda oblizivanje kad sa gumom puši
Jel zgodna,ja neidem jel šljaka 30mA nije loša. 7/10Neda oblizivanje kad sa gumom puši
Jel zgodna,ja neidem jel šljaka 30min
Al me interesira,jel zgodna
Zvao jučer,kuracmi se digo
Danas zvao i ne javlj se poklopila mi
Prima finale u usta ? Depilrana ili čupava ?Zadnji put bila kod Savskog mosta
Debela cura , ne traži tuširanje , odmah na akciju mislim da je sat vremena 700 kuna. Puši pa se jebete ako svršim ranije puši do kraja tvog vremena ili radi što se dogovorite. Za nekoga tko voli takve dobar izbor ja ju probao i nije tako loša. Lijepo u fazi izgleda ali nisam siguran dali je to njezina slika
Meni se svidio ovaj drugi oglas, od ove crvenokose, pa sam ju nazvao i rekla mi je da je u Prilazu baruna Filipovića i da je pola sata 600 kn. Nisam otišao.Netko bio kod ovih? Vec duze vrijeme vidim njihove oglase, nitko jos nije komentirao.
0996734617💋✨🔥Najbolja sexy plavuša🔥💋 ✨
PLAVUŠA 23 godina nestašna, zaigrana te uvijek za akciju - poziva te na druženje i opuštanje u svoj prostor uz mnogo…www.oglasnik.hr
0919756622Tea - nova crvena ruža :-)
Vjerute mi crvenokose su najljepše, najtoplije i užasno strastvene :-) Dođite i uvjerite se u vatreno, vruće i ludo :-)…www.oglasnik.hr
Da..Bio netko u zadnje vrijeme s Anjom (Lijepa Zena)?
Meni se svidio ovaj drugi oglas, od ove crvenokose, pa sam ju nazvao i rekla mi je da je u Prilazu baruna Filipovića i da je pola sata 600 kn. Nisam otišao
Zato što za pola sata druženja izdvajam max. 500 kn. Napisao sam čovjeku osnovne informacije čisto da zna.Zakaj nisi? Sad neznamo niš
OPPREZ.Vatreni užitak !
Lijepa crnka vesele naravi, 27 godina, 166/75/5, lijepih bujnih oblina i velikih grudi jače građe dolazi isključivo u…www.oglasnik.hr
J netko ima iskustva s ovom
Prevara.Ne javlja se na telefon,komunikacija samo preko whatsapp-a i trazi bonove unaprijed.Laura
Zovem se Laura imam 24 godine i trenutno živim malo iznad Črnomerca. Razmjene slika i posjete te upoznavanja uživo.…www.oglasnik.hr
netko zna tko je ova?
Što ti je srce ukrala?OPPREZ.
KRADLJIVICA!!!!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|