Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja, veli prvi put samo masaža i he. Drugi put nisam ni otišao.Relax
Opustite se i uljepšajte si dan ugodnom masažom cijelog vašeg tijela. Zgodna i simpatična maserka 31god. Blizina…www.oglasnik.hr
bio tko da napise recenziju?
Ima tko da je dobio sta vise? Ako se isplati icBio ja, veli prvi put samo masaža i he. Drugi put nisam ni otišao.
Slika nije njena pretpostavljamBio ja, veli prvi put samo masaža i he. Drugi put nisam ni otišao.
Bilo je polu mrak, pa nisam dobro vidio. Ali mogu reći da je dosta slična.Slika nije njena pretpostavljam
Neki pišu da je zgodna i voli se ševit
Nisu njezine, skinute su s neta. Bez problema ih pronalazim na hrpi stranih sajtova.Jel bio netko kod ove, ako su slike njezine dobra je.Senzualna Kaja :-)
Neodoljiva, atraktivna, opuštena i vatrena ljepotica :-), koja obožava da se mazi, poziva te na vrhunski provod u svoj…www.oglasnik.hr
Zadnji put bila kod Savskog mostaJel bio tko?
Ako hoces ljepoticu, a pare ti nisu problem, vjerojatno su ti brazilke najbolja opcija. Savjetujem da baciš pogled na temu posvećenu njima pa ti se možda neka posebno svidi. Iako trenutna ponuda nije baš neka, al uvijek se može naći neka dobra.Dobra vecer..
Zanima me kontakt ili preporuka od neke cure/tete iz zagreba od 18god pa nadalje samo da izgleda dobro i da dolazi u stan/apartman..
Nebitna je lova, bitan je samo bombastican izgled tj da nije debela itd nego utegnuta..
dolazim za 5/6 dana u zagreb pa bi volia sve dogovorit unaprijed..
Hvala vam
MiaDobra vecer..
Zanima me kontakt ili preporuka od neke cure/tete iz zagreba od 18god pa nadalje samo da izgleda dobro i da dolazi u stan/apartman..
Nebitna je lova, bitan je samo bombastican izgled tj da nije debela itd nego utegnuta..
dolazim za 5/6 dana u zagreb pa bi volia sve dogovorit unaprijed..
Hvala vam
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|