Škorpion82
Active member
Bio ja, crna starija 40 god bolje da sam pare bacio mlade nije bilo. Noge hrapave ona nije uopće zgodna lokacija jazbina.Jel može onda neko iskustvo ili šta da upišem u tražilicu, jer sam tražio a nisam mogao naći?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja, crna starija 40 god bolje da sam pare bacio mlade nije bilo. Noge hrapave ona nije uopće zgodna lokacija jazbina.Jel može onda neko iskustvo ili šta da upišem u tražilicu, jer sam tražio a nisam mogao naći?
Svi govore o ovoj staroj, jel itko vidio/bio kod mlađe?Bio ja, crna starija 40 god bolje da sam pare bacio mlade nije bilo. Noge hrapave ona nije uopće zgodna lokacija jazbina.
Nije je biloSvi govore o ovoj staroj, jel itko vidio/bio kod mlađe?
Ja sam bio kod Dee danas poslijepodne, radi ona samo joj moras lupat SMS i odgovorit cePa koja radi sada.Zvao sam i Crnu Panteru i Deu i Tinu i nitko se ne javlja
Hahaha kaj ti se desilo to ili...Jel vam se ikad dogodilo da vam vrata otvori cura koju znate?Sto napraviti u toj situaciji ?
Jel vam se ikad dogodilo da vam vrata otvori cura koju znate?Sto napraviti u toj situaciji
Da.Jos je meni poznat glas jer s tom curom izlazim skoro svaki vikend van ali ima drugi broj za ovaj posaHahaha kaj ti se desilo to ili...
Cista 10ka sta ne podijelis broj sa nama da i mi probamo?Da.Jos je meni poznat glas jer s tom curom izlazim skoro svaki vikend van ali ima drugi broj za ovaj posana otvori vrata i gleda ona u mene gledam ja u nju i tako sigurno minutu i najednom ona mene primi uvede u stan i kaze mogu ti dat samo masazu oral ne ,ne moras mi ni placati ni nista.Legnem ali nisam skida bokserice iako nije nista pomoglo jer je zenska cista 10-ka i kurac mi se tako diga dok je bila na meni da je jadna cura morala sici s mene jer nije mogla normalno odraditi btb.
Vrh!Da.Jos je meni poznat glas jer s tom curom izlazim skoro svaki vikend van ali ima drugi broj za ovaj posana otvori vrata i gleda ona u mene gledam ja u nju i tako sigurno minutu i najednom ona mene primi uvede u stan i kaze mogu ti dat samo masazu oral ne ,ne moras mi ni placati ni nista.Legnem ali nisam skida bokserice iako nije nista pomoglo jer je zenska cista 10-ka i kurac mi se tako diga dok je bila na meni da je jadna cura morala sici s mene jer nije mogla normalno odraditi btb.
Meni osobno je 10-ka ali samo zato sto volim mrsavije cure a i ko god je bia kod ove reka je da je medu najljepsim ako ne i najljepsa cura na PO a i kad idemo van uvijek pola kluba u nju gleda.A i ja sam za kurac umisto da sam je odma okrenia na onom krevetu dok je plazila po meni u tangama staja sam tamo ko drvena. marija.Cista 10ka sta ne podijelis broj sa nama da i mi probamo?
Čekamo broj i link oglasaMeni osobno je 10-ka ali samo zato sto volim mrsavije cure a i ko god je bia kod ove reka je da je medu najljepsim ako ne i najljepsa cura na PO a i kad idemo van uvijek pola kluba u nju gleda.A i ja sam za kurac umisto da sam je odma okrenia na onom krevetu dok je plazila po meni u tangama staja sam tamo ko drvena. marija.
dal broj završava na 80?a i ko god je bia kod ove reka je da je medu najljepsim ako ne i najljepsa cura na PO
Ma da me jebes ici cu opet i nekako to odradit jer ako ovu opalim ne trebam nista vise od ovog hobija.Vrh!Mislim doduše da si mogao u svoju korist okrenuti stvar, ala reći nešto u stilu: "Što nisi rekla, već smo se mogli prasnuti odavno". I dobio bi odma, ovak je tebi i njoj bilo bed, pa je ona postavila uvjete kad si joj dozvolio to.
Idi ponovo i budi simpatican i sarmantan i dobit ces.
A slobodno i preporucis frendicu kolegama sa foruma.![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|