ZAGREB - Jel bio tko?

Meni osobno je 10-ka ali samo zato sto volim mrsavije cure a i ko god je bia kod ove reka je da je medu najljepsim ako ne i najljepsa cura na PO a i kad idemo van uvijek pola kluba u nju gleda.A i ja sam za kurac umisto da sam je odma okrenia na onom krevetu dok je plazila po meni u tangama staja sam tamo ko drvena. marija.
Čekamo broj i link oglasa 😂😂😂
 
Vrh!😁 Mislim doduše da si mogao u svoju korist okrenuti stvar, ala reći nešto u stilu: "Što nisi rekla, već smo se mogli prasnuti odavno". I dobio bi odma, ovak je tebi i njoj bilo bed, pa je ona postavila uvjete kad si joj dozvolio to.
Idi ponovo i budi simpatican i sarmantan i dobit ces.
A slobodno i preporucis frendicu kolegama sa foruma. 😎
Ma da me jebes ici cu opet i nekako to odradit jer ako ovu opalim ne trebam nista vise od ovog hobija.
 
dal broj završava na 80? 🤣

a ovo da si ju trebao odma, ko prizna pol mu se prašta, al imaš još prilike, pošto se znate
Ne zavrsava.
Ali navodno ona ni ne daje svima vise od masaze (bar ne prvi put) nego samo onima koji joj se ili svide ili nesto drugo nez.A probati cu opet samo da se ne desi da ne zaserem i svrsim prebrzo jer ja mislim da mi je danas falilo samo malo da ne svrsim dok je sa picom prilazila priko .
 
Pozdrav, dolazim sutra ujutro u Zagreb na par dana i zanima me ako neko ima neke preporuke za cure koje nude komplete (ispod 35, normalne ili mrsavije građe i da je do 400 ),ako neko ima preporuke slobodno pm ili tu odgovor napisite,bio bi zahvalan 😊
 
Lidach
095 748 3342
Cura vrh..
Inteligentna, komunikativna
Fenomenalna masaza, oral, sex.
Ne gleda na sat,posvecena klijentu
Ne može opustenije
Topla preporuka
 
Da.Jos je meni poznat glas jer s tom curom izlazim skoro svaki vikend van ali ima drugi broj za ovaj posao_Ona otvori vrata i gleda ona u mene gledam ja u nju i tako sigurno minutu i najednom ona mene primi uvede u stan i kaze mogu ti dat samo masazu oral ne ,ne moras mi ni placati ni nista.Legnem ali nisam skida bokserice iako nije nista pomoglo jer je zenska cista 10-ka i kurac mi se tako diga dok je bila na meni da je jadna cura morala sici s mene jer nije mogla normalno odraditi btb.
Imas link na oglas? Jel to ona sa 5 minuta od lanista?
 
Ja bio neki dan ona nekak mrzovoljna trackanje i ok masaža, ali b2b bezveze popne se koljenima na masažni stol i ide ogromnim sisama po leđima ne osjetiš ništa nego mast od ulja i kreme skroz ljigavo. Ne nudi ništa više za prvi put, a s obzirom na dojam ne isplati se ponovno navratit.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh