Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si bio s njom iliPa meni ne djeluje kao neka narkomanka baš...daima ožiljke od igle!!!
Ti si bio s njom iliPa meni ne djeluje kao neka narkomanka baš...daima ožiljke od igle!!!
Nisam, ali po slikama i opisu oglasa ne čini mi se da narkomanke idu po hotelima...Ti si bio s njom ili
Ima ožiljke od igle ali ti ne djeluje ko narkomanka?? Koja tii je to logikaPa meni ne djeluje kao neka narkomanka baš...daima ožiljke od igle!!!
Pa gdje ima ožiljke od igle...nisam primjetio na fotkama.Ima ožiljke od igle ali ti ne djeluje ko narkomanka?? Koja tii je to logika
Mislim da sam ja krivo napisao pa se nismo razumijeli.Ima ožiljke od igle ali ti ne djeluje ko narkomanka?? Koja tii je to logika
E to je toMislim da sam ja krivo napisao pa se nismo razumijeli.
Mislio sam napisati da mi ne izgleda da ima ožiljke od igle.
To je dobro imas prednost sljedeci put samo jako cimnes link u inboxMa da me jebes ici cu opet i nekako to odradit jer ako ovu opalim ne trebam nista vise od ovog hobija.
Nemoj gubiti vrijeme na taj oglas...Baba 55 godina, može komplet za 300 ali bolje traži daljeJel bio tko?Barbara - raj za dušu, lijek za tijelo !
Barbara 50 +, nudi uslugu medicinske, opuštajuće i relax masaže u svom prostoru Novi Zagreb - Jugozapad. Samo za…www.oglasnik.hr
Sad ju zvaoJeli ova jos radi dali neko zna?Mlada sexy maserka od 18 godina nudi vam nezaboravan provod i uživanje :)
Mlada sexy maserka od 18 godina, visoka 170 cm, teška 60 kila, grudi broj 4 :)www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|