Dariosused
Active member
Jel neko dijeli njegovo mišljenje da je mala ružna?Ma ne samo da nije punoljetna, nego u licu izgleda blago retardirano i ružno.
Mršavo, rahitično, nema veze sa slikom u oglasu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel neko dijeli njegovo mišljenje da je mala ružna?Ma ne samo da nije punoljetna, nego u licu izgleda blago retardirano i ružno.
Mršavo, rahitično, nema veze sa slikom u oglasu.
Mene isto zanima pa ako netko zna novi kontakt..Jel zna neko gdje je Neli Radić bila je samo na outcall ljetos?
Broj nije aktivan,mail ne trza?
Nisam ulovio,koja je NeliMene isto zanima pa ako netko zna novi kontakt..
Gle, čim svi šute mora da je vrh ).. I čuvaju za sebeMene zanima ta mala maloljetna jel za 600 kn ok? Ako je mlada jel bar iskusna ?
Da, jbg... Hrvati smo, jalni i ljubomorni, ništa čudno...Pa moramo se drzat ko braca ovdje
Dobro,zna li tko šta o njoj? Recenzija?jedan mu je reka da je vidia osobnu haha
i meni je jedan reka da je vidia jetija, ja mu virujen
jebote ovu gramatičku travestiju sam jedva uspio reproducirati, prsti mi se polomili
baš je zabavan ovaj forum, PO nije mu ni sjena
p.s. zašto ne bih jebao maloljetnice? da se mene pita, samo bih njih jebao
Samo radi po noći?Dobro,zna li tko šta o njoj? Recenzija?
Dovoljno je procitat opis njenog oglasa ,i opis ovih dva decka maskiranih u zenu i sve ce vam biti ktistalno jasno ....Za ovu sam vec napisa da je maloljetnica.Prije nisam bia 100% siguran ali jedan sto je bia kod nje mi je i sam reka da joj je vidia osobnu i ta nema 18.Razumijem ja da ta cura izgleda dobro i sve ali necete ici valjda maloljetnice jebat.Atraktivna sitna crnka 20 godina
Masaža malo jača glavno da ostaješ bez gacaa Isključivo moj prostor Ko je zainteresiran za druženje i diskreciju neka…www.oglasnik.hr
Ajde objasni?Dovoljno je procitat opis njenog oglasa ,i opis ovih dva decka maskiranih u zenu i sve ce vam biti ktistalno jasno ....
Vatrena i luda ove noći radim čuda( online i live) - Seks - Ljubavni oglasnik
Viktorija SheMale 23godinaljubavni-oglasnik.net
Svaka čast... Izgleda da frajer igra na obrnutu psihologiju... Zajeban si lik, Ventura!Pa što ju onda toliko reklamiraš?
Ne, to je stari oglas koji ima Dea- masaža sportska ili jačaDovoljno je procitat opis njenog oglasa ,i opis ovih dva decka maskiranih u zenu i sve ce vam biti ktistalno jasno ....
Vatrena i luda ove noći radim čuda( online i live) - Seks - Ljubavni oglasnik
Viktorija SheMale 23godinaljubavni-oglasnik.net
Jel ti stvarno vjeruješ u ovo kaj si napisaoNe, to je stari oglas koji ima Dea- masaža sportska ili jača
Mene isto zanimaDjevojka smeđe kose, 24 .g., 170/65
Djevojka smeđe kose, 24 .g., 170/65, grudi 3, poziva te na diskretno druženje, isključivo moj prostorwww.oglasnik.hr
jel' ovo Pamela koja radi sve s kondomom?
Ovo je Pamela kod holdingaMene isto zanima
je to je sve super, mesnata pička najvišeMalo je,malo ali meni ugodna jako higijena top
https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/masaza-oglas-3821143 ispriča mi se!Jel ti stvarno vjeruješ u ovo kaj si napisao
Pobrkao si lončiće…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|