Dr Zelenko
Active member
I to jako..
Masaža
Relax ili jača masaža, Sa mnom ti nije gnjavaža. Sportski sam tip, jačih nogu i guze, Visoka sam i masiram bez bluze…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to jako..
Doktore….To su dvije različite osobe koje si naveo sad i prije u postu
Kaj pričaš čovječe, oglas od Dee iz aleje... Ona je imala ovaj gore oglas i drugi sa sličnim tekstom(masaž, jača, ostaneš bez gaća itd) i onda su ova klinika i onaj transić to prekopirali, tj napisali su sličan tekstDoktore….To su dvije različite osobe koje si naveo sad i prije u postu
Da si bio kod Dee/Lidach onda bi to znao…
Taj oglas nema veze sa onim prije…
Informiraj se prije nego pišeš nesto a ne da dijeliš dezinformacije….
Nista zlonamjerno,samo savjet…
Nije, očito je mala avion pa niko ne želi komentirat.jer joj je pimp
Fulao si temu, ovo ti je Zagreb.Ako hoce tko jebat, udatu, prima u guzu i voli sve... neka se javi u privat za kontakt...
Lokacija Garesnica, cijena 100€
Di da pisem ondaFulao si temu, ovo ti je Zagreb.
Bjelovarsko bilogorska zupanija. I brate moras najaviti ranije, a ne 3h prije. Iako mislim da je sve ovo fake tak i tak.Di da pisem onda
treba li i uplatiti unaprijed ili poslat bon?Nije fake... mogu ti dat broj pa da joj se javis i provijeris iz prve ruke....
Nista od toga, cut se sa njom i doci do tamo prije 14h i ponjet €treba li i uplatiti unaprijed ili poslat bon?
Pa zato sto je narkomanka! majku mu staruZasto,higijena? Ili akcija?
Navodno daVredi?Dođi kod Suzy i mazi je po guzi plavuša 34
ŽELIŠ HEPY END NA RAZNIM MIJESTIMA?Diskrecija 100%, higijena 100% želiš nešto otkačeno i NOVO onda sam ja ona za tebe.…www.oglasnik.hr
Slažem se….Kod Tee je jedan veliki problem a to je alkohol. Kad sam bio prvi puta Tea je bila stvarno OK ali drugi put je bila polupijana da je bilo šteta bačenih novaca. Tako ako je dobijete kad je trijezna sasvim je OK ali....
Ko je ta?Šta sa ovom Crystal Richie? Planiram ic, stvarno je show, ali i cijene paprene, kad bi sve uzeo bilo bi 1k €...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|