Elena - Sexy mačkica 21.g., 165 cm, ispunjava sve tvoje vruće snove u vlastitom prostoru. CIJEPLJENA PROTIV COVIDA
www.oglasnik.hr
Evo da ja malo pricam o svi Jen iskustvu, bio kod elene lagan dogovor i sve 500 za pol sata ajde.
Dodem ja na branimirovu i kaze da ju nazovem kad dodem tamo ja ju zovem ona se ne javlja dobro ja jos par puta zovem i javi se top idem ja gore u apartman doceka me polu goal znaci ima odlicnu guzicu i sise su top a u faci onak tak tak
Dodem ja sad unutra I sjednemo I zapalimo I prica ona o svom lijetu I sve kaj je prolazila i tako 10 min ona prica i sve i sad idemo u akciju legmem se ja na krevet i krene ga ona pusit i nakon 2/3 min kaze isuse kak je velik ogroman je i ja kazem jel to dobro ili lose ona kaze pa je al ja imam Mali macu pa ono kao nez i dobro idemo mi sad u doggy stavim ga ja unutra i nije proslo 2 min vec ufff nemogu pre velik je Aj da legnem okej idemo tak ona i tak nemih 4/5 min jebem i dode ufff sorri al fkt prevelik je nemogu i ja sad lagano pizdim i kazem dobro oces onda cowgirl i kaze ajde i ide ona sad na njega i kaze joj nemogu prevelik je budem ti ga pusila dok ne svrsis ajde i sad ga ona pusi jel al ne pusi ga kak treba neg zenska ide grubo onak osijetm joj zube kak se vuku po glavicu i dode ond dobro nemoj me zajebavat svrsi I ja joj kazem Pa imamo jos 15 min jer sam si ja na mobu stavio timer za svaki slucaj i dode ona kak cim se dosao smo krenuli ja joj kazem kak cim sam usao osla si zapalit i pricala nisi se gasi kaj i kaze onda dobro da 5 min i onda smo krenuli na akciju i ja kazem da al svako malo bi cmizdrila da je prevelik ovo ono i kaze a znam a sta ja mogu kad mi je mala maca ja joj velim onda nemoj ovo radit ak nemres primit kurac kak spada i nis ja se ubucem ona onak govori Daj da zavrsimo ostavim joj 300 i odem.
Tako da nebi vise to ponovio mislim higijena je on pointu al ona mislim izdrkava se I onda te izbaci iz takta
Izgeld 8/10
Akcija 6/10
Hidgijena 10/10