ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bio tko?
Poruka u temi "ZAGREB - Iskustva & recenzije"
https://forum.ljubavni-oglasnik.net/threads/zagreb-iskustva-recenzije.1431/post-48970
Ovo ti je za dekadenciju

Bilo jućer u threadu masaže. Ima i cijena ali nema iskustva.

Malo se vuće...
Znas sta sam skuzio, po ovim recenzijama… kad netko naleti na grobarku odma svi pisu a kad je dobra 20% ljudi to napise koda ju skriva… pa nije sapun ljudi dajte i nama malo mesa dosta smo salate jeli

Znas sta sam skuzio, po ovim recenzijama… kad netko naleti na grobarku odma svi pisu a kad je dobra 20% ljudi to napise koda ju skriva… pa nije sapun ljudi dajte i nama malo mesa dosta smo salate jeli
Mnogo puta (nazalost) se desilo da ta zenska koju pohvale, svi zivi i nezivi navale na nju, pa onda ona si digne cijenu. I onda smo svi u kurcu. Jos jedno povisivanje cijena ce biti u prvom mjesecu kad se uvede do kraja euro, tad ce zenska koja je sad 500kn iliti 67€, zaokruzit ce na 70€, sto je kakvih 5% poskupljenje. A za tih 70€ u Wellcumu jebes Rumunjke koje su visoke, mrsave, i mogu manekenke biti.

Mnogo puta (nazalost) se desilo da ta zenska koju pohvale, svi zivi i nezivi navale na nju, pa onda ona si digne cijenu. I onda smo svi u kurcu. Jos jedno povisivanje cijena ce biti u prvom mjesecu kad se uvede do kraja euro, tad ce zenska koja je sad 500kn iliti 67€, zaokruzit ce na 70€, sto je kakvih 5% poskupljenje. A za tih 70€ u Wellcumu jebes Rumunjke koje su visoke, mrsave, i mogu manekenke biti.
Normalna cijena bi trebala biti 50€…
Tako je van lijepe naše
Sve iznad 50€/30min treba bojkotirati…
Mislim na ove sa PO…
Da vidiš kako bi se red napravio

Normalna cijena bi trebala biti 50€…
Tako je van lijepe naše
Sve iznad 50€/30min treba bojkotirati…
Mislim na ove sa PO…
Da vidiš kako bi se red napravio
Trebalo bi bojkotirati da, ali kad imas tulipane koji placaju 500kn za glupe masaze, i njima je to super. I onda normalno ove zenske kaj se karaju, pa nisu one glupe da se karaju za 300, a ove dobivaju 500.

Slazem se, tamo su bolje za tri klase za istu cijenu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh