Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A reci nam kako cura izgleda u licu i tijelo…Ja bih rekao da jesu, ima ubojite cice, no meni nije dala ništa drugo osim b2b za prvi put, iako mi se čini da bi se možda dala nagovorit, simpa je cura
Inace udara stalne i od danas mislim da radi tako da samo zovijel zna netko dal ova jos radi? bilo mi je dosta dobro iskustvo pa bi rado ponovio, ja sam zvao i mobitel joj ni ne zvoniNina 50
Nina 55, poziva kulturnu gospodu na druženje u svom ugodnom i diskretnom prostoru. Sve slike su moje. Javljam se samo…www.oglasnik.hr
U tijelu vidis na slikama valjda, ima malo spekeca, ali još u dozi kad je sladak i lijepo raspoređen.A reci nam kako cura izgleda u licu i tijelo…
daa to znam da udara stalne, pricala mi je da sam imao srece da mi se javila jer se inace ne javlja nepoznatima. jebemu nisam vidio ranije, probat cu sutra, al hvala na obavijestiInace udara stalne i od danas mislim da radi tako da samo zovi
PratimToop mlada i Atraktivna sexy maseerkica!
Prekraasna crnokosa slatkica te poziva na druženje u svom prostoru. Pružam odličnu body to body masažu i nezaboravno…www.oglasnik.hr
Ima tko info
Bolje nemojNeki info o njoj?
Mislim,cura jednostavno ne shvaća da se mora bar opisati i poslati sliku da bi ti funkcioniralo…
Ona bi došla u stan,na neviđeno…
Jel imao ko iskustva sa njom?
Ako nista,glas djeluje sexy
New Unique GFE (samo kod Vas)
Prelijepa plavuša 30 god., samo za gospodu koja cijene kvalitetno druženje. Isključivo kod Vas u prostoru ili hotelu,…www.oglasnik.hr
To je neki odron…Bolje nemoj
Prije deset godina imala je isto 30 god. Nije baš odron ali nikako ne preporučan ukoliko nisi psihijatar pa da joj pomognes. Pametnom dosta.To je neki odron…
Cim se ne želi ni malo opisati
Hvala!Prije deset godina imala je isto 30 god. Nije baš odron ali nikako ne preporučan ukoliko nisi psihijatar pa da joj pomognes. Pametnom dosta.
misliš da se ne zove Laura?Predobro,da bi bilo istinito
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|