Debela je... Ne izgleda super. Ima jako veliki trbuh.Jel bio tko.....ako je vjerovati slikama izgleda super....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debela je... Ne izgleda super. Ima jako veliki trbuh.Jel bio tko.....ako je vjerovati slikama izgleda super....
Narkomanka, izbjegavat.Brineta 30 godina probaj me jednom i nikad me ne nećeš zaboravit
Nazovi me nećeš požalitwww.oglasnik.hr
Jel bio tko?iskustva?
HvalaNarkomanka, izbjegavat.
Tamnoputa, osunčana tamnija koža, malo veči trbuščić (kao što piše kolega Kennedy) ali ne previše....mlađa, oko 30 godina...umjetne trepavice umjetni dugački nokti.....njegovana..veča lijepa (osunčana) guza...umiljat glasić....ima puno posla očito jer ljudi stalno zovu i naručuju se , kad sam bio kod nje...usluga ok, nema gfe uslugu...radi kao na traci...ali ok...cijena standarna 400 domačih....pozitivno lijepa koža osunčana, njegovana i fer usluga....negativno rad kao na traci, puno poziva tijekom usluge, nije se oprala ni prije mene (samo se skinula), a ni poslije ( samo je obukla istu odječu), a slijedeči je dolazio uskoro...nema one strasti, uzbuđenja itd....ali razumljivo, to je njoj posao a ne užitak...Jel bio tko.....ako je vjerovati slikama izgleda super....
Ne znam kak je 400kn, meni naplatila jednom za 30m 500kn, a drugi put za 1h 800kn. S tim da je prvi put donekle bilo ok, a drugi put joj se nije dalo. I nemojte govoriti da ima trbuscic, zenska im skembu. Znaci ono, hvali se da kupuje Audija, a izgleda ko tenk. Jbg, doslo do toga da debele imaju puno posla tu.Tamnoputa, osunčana tamnija koža, malo veči trbuščić (kao što piše kolega Kennedy) ali ne previše....mlađa, oko 30 godina...umjetne trepavice umjetni dugački nokti.....njegovana..veča lijepa (osunčana) guza...umiljat glasić....ima puno posla očito jer ljudi stalno zovu i naručuju se , kad sam bio kod nje...usluga ok, nema gfe uslugu...radi kao na traci...ali ok...cijena standarna 400 domačih....pozitivno lijepa koža osunčana, njegovana i fer usluga....negativno rad kao na traci, puno poziva tijekom usluge, nije se oprala ni prije mene (samo se skinula), a ni poslije ( samo je obukla istu odječu), a slijedeči je dolazio uskoro...nema one strasti, uzbuđenja itd....ali razumljivo, to je njoj posao a ne užitak...
Bio pred par mjeseci. Debela bahata i svadljiva, prekvarcana odvratno iako zgodna ali samo u licu. okrece s ocima. Jedva svrsio. Bjez od tog...Jel bio tko.....ako je vjerovati slikama izgleda super....
Hvala ti , dakle klasika za našu ponudu hahaBio pred par mjeseci. Debela bahata i svadljiva, prekvarcana odvratno iako zgodna ali samo u licu. okrece s ocima. Jedva svrsio. Bjez od tog...
Iako je netko napisao da mu je bila ok tak da svatko to drugacije dozivi. Meni nije sjela nikako. Sta se tice fizionomije Visina je 160-165 i min 80kila pa ti vidi. Slike su njene ali valjda iz dobrog kuta. Na slikama izgleda 15kg laksa vjeruj miHvala ti , dakle klasika za našu ponudu haha
Čim vidim da će lomiti stol odmah mi smrdi na prevaru...Bio tko? nema informacije o njoj kad upišem u search
👧👧 Taki 👧👧
Zovem se TAKI😍😍😍 Ja sam savršeno društvo za probu moje. oove kuhinje,oboozavm masaže u kuhinji Volim zavesti svog gosta…www.oglasnik.hr
Visoka a mrsava, takvih ti tu bas i nema. Jedino Nives/Crna Pantera, 0923872296, jos radi anal. Visoki kriteriji frende, za jad i bijedu od ponude.Pozdrav svima,
jel ima trenutno neka provjerno dobra/kvalitetna u ZG da je do 170/55 max, a da ne pozuruje, da nije psycho, da ne smrdi, da drzi do higijene, anal i rimming pozeljni. Vitkija/mrsavija pozeljna.
Ajmo reci da cijena ne igra ulogu ako je u granicama normale.
Zahvaljujem na informacijama.
Bas nista velis? Moze biti i 160-165 i 48-55 samo da valja na nesto i da ne bacam pare.Visoka a mrsava, takvih ti tu bas i nema. Jedino Nives/Crna Pantera, 0923872296, jos radi anal. Visoki kriteriji frende, za jad i bijedu od ponude.
Nema brate, nema. Ostale ti jedino debele i stare. Ili debele stare hahhaha.Bas nista velis? Moze biti i 160-165 i 48-55 samo da valja na nesto i da ne bacam pare.
Nekako mi se cini da je nikad losija ponuda u ZG?
Fakat trebam opet do Wellcuma na 2 dana i izgustati se samo tako.
Tel: 064/677-677
|
|
|