Čim se vidi lice.. I malo.. To je prevaraDa. Malo prije provjerio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čim se vidi lice.. I malo.. To je prevaraDa. Malo prije provjerio
nema šanse 42, do 38 maksimalno..
Netko je vec napisao za nju da ona ima zapravo 42g.nema šanse 42, do 38 maksimalno..
ljudi, nema šanse preko 40...nema jebene šanse...Netko je vec napisao za nju da ona ima zapravo 42g.
Ima šanse i sredi hormone , ne jebi po tavanu . ima preko 40 godina , puca se s filerima dok se ne pretvori u žabu . I ne seri s pričama o djeci i kvartovima .ljudi, nema šanse preko 40...nema jebene šanse...
Dobro ovo za djecu mislim da ne sere, ja kad sam bio kod nje vidio sam joj na mobitelu sliku djece kao zaslon, tak da...Ima šanse i sredi hormone , ne jebi po tavanu . ima preko 40 godina , puca se s filerima dok se ne pretvori u žabu . I ne seri s pričama o djeci i kvartovima .
sokole, ja se nikome nisam obraćao takvim tonom...nisam damu mislio ugroziti na nikakav način, i njena dob je moj subjektivan sud.Ima šanse i sredi hormone , ne jebi po tavanu . ima preko 40 godina , puca se s filerima dok se ne pretvori u žabu . I ne seri s pričama o djeci i kvartovima .
Jel može netko linkat njen oglas?Tak nebitno jel ima djecu i jel ima 42 ili 38 godina. Izgleda dobro, jebe se dobro, pusi super i odlicno se guzi
Jel može netko linkat njen oglas?
Hvala
Kad ju je najbolje zvat?Masaža
Pozdrav! Trebaš se opustiti? Nazovi I dođi. Isključivo za ozbiljne muškarce 35 +. Ako se ne javim odmah, imaj…www.oglasnik.hr
Najbolje ti ju zvat sad ,kolko sam skužio počinje radit navečer pa radi do 3 pola 4Ekipa, kada zvati Mineu/ Lanište?
Probao vise puta popodne i navecer, da li uopce tada radi ili me posralo da je zauzeta?
Volio bi tu milfaru rasturit
Jel moze link od oglasaNajbolje ti ju zvat sad ,kolko sam skužio počinje radit navečer pa radi do 3 pola 4
Jel moze link od oglasa
900 kuna traži pola sata. Gispodo, ako će te počet davat 900 kuna za pola sata, odosmo svi u kurac laganoJel ovo neka nova ?Erotske masaže :)
Mlada i zgodna djevojka pruža opuštajuće masaže u svom ugodnom prostoru :) Zgodna sam, lijepog lica,22 godine,i nema…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|