Ako su joj to prave slike, izgleda da vrijedi bar 200€ sat.900 kuna traži pola sata. Gispodo, ako će te počet davat 900 kuna za pola sata, odosmo svi u kurac lagano
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako su joj to prave slike, izgleda da vrijedi bar 200€ sat.900 kuna traži pola sata. Gispodo, ako će te počet davat 900 kuna za pola sata, odosmo svi u kurac lagano
A usluga nije bitna?! Nego slike??Ako su joj to prave slike, izgleda da vrijedi bar 200€ sat.
Ako se spoji izgled i usluga,vjerujte mi,nece se ta oglasavati na oglasniku.A usluga nije bitna?! Nego slike??
S obzirom da ona Blue Ivy koja je izgledala kao manekenka, a nije bas bila najbolja u seksu, kasnije trazila po 1500kn sat...Ako se spoji izgled i usluga,vjerujte mi,nece se ta oglasavati na oglasniku.
Je li aktivna još?S obzirom da ona Blue Ivy koja je izgledala kao manekenka, a nije bas bila najbolja u seksu, kasnije trazila po 1500kn sat...
Caka je u tome da ako nešto platiš sat vremena, onda si sat vremena i točka. A ne platiti sat vremena i nakon 40 minuta ili koliko već van. Odmah na mjestu se treba dogovoriti sat je sat, tolik i toliko, ako ne prihvati, samo se okrenuti i to je to. Uvijek tražiti value for money.Ljudi moji ako ove kutve skuže da plaćamo 900 kuna za 15 minuta glume i 15 minuta tuširanja, dići će i one cijenu. Sjetite se neksd su sve bile 250,300 kuna pola sata... I ovo im je puno dat...
Ima li tko ikakav kontakt mobitel ili e-mail od Blue ivyS obzirom da ona Blue Ivy koja je izgledala kao manekenka, a nije bas bila najbolja u seksu, kasnije trazila po 1500kn sat...
Ukčjučuju sve i tuširanje u pola sataCaka je u tome da ako nešto platiš sat vremena, onda si sat vremena i točka. A ne platiti sat vremena i nakon 40 minuta ili koliko već van. Odmah na mjestu se treba dogovoriti sat je sat, tolik i toliko, ako ne prihvati, samo se okrenuti i to je to. Uvijek tražiti value for money.
Vremenski, tako je. Sat je sat, pola sata je pola sata. Što će tko raditi u tom vremenskom okviru nije bitno.Ukčjučuju sve i tuširanje u pola sata
Pčaćaš pola sata sexa, nije fer... Ne plaćaš tuširanje i kavicuVremenski, tako je. Sat je sat, pola sata je pola sata. Što će tko raditi u tom vremenskom okviru nije bitno.
Gle, ja sam za poštivanje vremena i to je to. Ukoliko platim sat vremena, od toga se tuširam 10 minuta, 20 minuta akcije, te onda da moram van, to nije to.Pčaćaš pola sata sexa, nije fer... Ne plaćaš tuširanje i kavicu
Bravo.. A ko je kriv, mi ili kurve, pa naravno mi jer smo to prihvatili pod normalnoS ovakvim stanjem očito je vrijeme za povući se iz ovog sporta. Sat je postao 45 minuta, u pola sata je ne jedno nego 2 tuširanja, one ne da se ne tuširaju nego se više ni vlažnim maramicama ne obrišu između 2 klijenta, a cijene lete u nebo, kao da se pogone na ectobenzin...
I debela je.Tak nebitno jel ima djecu i jel ima 42 ili 38 godina. Izgleda dobro, jebe se dobro, pusi super i odlicno se guzi
Dizu se cine raste sve gore, ali usluga ide doli. dat toliko za pola uri a nemas pojma di ides i komu je uzimanje soldi , sve vise taj sport je prevara. Nema vise sat vrimena to sve oslo na 15 minuta i pol uri, ni cudo da dica uzimaju pilule da barem nesto dozive od te voznje!
Sve to katastrofa svaka cast izuzecima al oglasnik posta nista drugo nego brza voznja za uzimanje soldi.
Daj boze da se varam , al ide taj sport u propast pola uri kod nas postaje najskuplji sport u Europi ,nezna bi se plaka ili smija. Uzima se puno a daje se malo ,vrime se ne postuje ,a bacat solde i to sve vece za 10 min voznje je tragicno.
Legalizirat uredno higijenski zdravo i bit ce svima dobro! Ta oglasnik posta cisto uzimanje soldi narodu ,prevara onako fino na finjaka te obrade. Pola uri kava i tusiranje placas vodu i mliko !
Slažem se u potpunosti... Ja sad za masaže sam počeo da uzimam sa ponude dana ili crnog jajeta jeftinije je a i nije mi žao jer me izmasira kao budalu. A za oral ili sex kad uleti nekaj dobro onda odem...S ovakvim stanjem očito je vrijeme za povući se iz ovog sporta. Sat je postao 45 minuta, u pola sata je ne jedno nego 2 tuširanja, one ne da se ne tuširaju nego se više ni vlažnim maramicama ne obrišu između 2 klijenta, a cijene lete u nebo, kao da se pogone na ectobenzin...
Nikako ući u krug? Šteta.Za Blue Ivy koga zanima, radi sa stalnim klijentima, nije objavila novi oglas u zadnjih 3 godine.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|