Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po brojevima bih rekao da, po slikama ne.
Ak se pravilno sječam 800kn/sat s analom. Prostor neznam.Cim pise u oglasu zelenooka ljepotica to je njezin oglas ja mislim,slike nisu njene al su slicne onima iz prijasnjeg oglasa koliko se sjecam.....di ona ima prostor i koliko cijepa?
TrešnjevkaAk se pravilno sječam 800kn/sat s analom. Prostor neznam.
Pa pogledaj kp daje oglas i ako vidis:Nisam skuzio po oglasu da su to te dvije....
Bio nazalost
Ljudi, zašto samo "pljunete" neku spiku, a bez da malo objasnite "zašto"? Jeli vam budu prsti otpali ako više nego pet riječi napišete...?Pa pogledaj kp daje oglas i ako vidis:
DorothiMassage bjezi glavom bez obzira...
Imas puno toga o njima napisano,cak i jedna tema otvorena o njima.Ljudi, zašto samo "pljunete" neku spiku, a bez da malo objasnite "zašto"? Jeli vam budu prsti otpali ako više nego pet riječi napišete...?
Isuse Bože...!
Za DorothiMassage...? Sumnjam, jer tražilica ne izbacuje ništa pod "dorothi" ili "doroti"...Imas puno toga o njima napisano,cak i jedna tema otvorena o njima.
Pogledaj temu Kajzerica-Crns i Plava.prevsraZa DorothiMassage...? Sumnjam, jer tražilica ne izbacuje ništa pod "dorothi" ili "doroti"...
Inaće nebi pitao. ;-)
Hvala! Nikada nebi povezao Dorothi s onim prevaranticama na kajzerici.Tema mi poznata...Pogledaj temu Kajzerica-Crns i Plava.prevsra
Jesi bio?200 e za sat
Nemam. Mislim da ne radi višeMislim da da...imas kontakt?
Može link ?je ima itko iskustva sa prncsl01 ?
profil na inst
0 bodovaCrnka egzotična (24), silikoni, guza top! Moja slika
Nudim Vam senzualne body to body i opuštajuće masaže u svom modernom apartmanu u Novom Zagrebu. 170/4/56, jako čvrsta…www.oglasnik.hr
Ne mogu ništa naći u trazilici
Može netko nešto o ovom lezbo showu?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|