Da , broj je njezin ali samo toPo brojevima bih rekao da, po slikama ne.
Ali šta već slike znaće...? ;-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da , broj je njezin ali samo toPo brojevima bih rekao da, po slikama ne.
Ali šta već slike znaće...? ;-)
Ja ju zvao par puta ne javlja se
Mala na slikama izgleda vrhunski, dobro tijelo, nije ni mrsava ni debela
Meni je bilo 500 povećala cijenuAk se pravilno sječam 800kn/sat s analom. Prostor neznam.
Jesi bio?a da,na slikama izgleda odlicno.....Mala na slikama izgleda vrhunski, dobro tijelo, nije ni mrsava ni debela
ali kazu da uzivo to nije bas tako i da je jako losa u akciji
ZAGREB - Iskustva & recenzije
Sta kakva je trojka mozes im sta hoces radit? Oa znas sta mozes kad ih imas dvije, rasturit ih da jedva hidajuforum.ljubavni-oglasnik.net
Ali mulja kod dogovaranja…kaze termin, pa kao kasni pa se poslije ni ne javi. Takve treba otkantati .Trešnjevka
IZbjegavati svakako. Napuštena i neuredna.lmaš već recenzija.Bio tko?
Opuštajuće masaže
Za početak tantra, nježna i senzualna ručna masaža cijelog tijela. . Prvo radimo noge i leđa, a zatim prednji dio…www.oglasnik.hr
Posalj linkPozdrav, netko bio ili kontaktirao face Nikolina Vidic
Kakva je Jel da istovar u ustaProsjecna...heh...mozda malo starija od 44...oko 50 bi mogla imat..slike njene...
Po cem si zakljucio da ona uopce radi ovaj posel? S obzirom da ima dve slike na fejsuPozdrav, netko bio ili kontaktirao face Nikolina Vidic
Sama se javila trazi bon 100 kn..200 poslije...Po cem si zakljucio da ona uopce radi ovaj posel? S obzirom da ima dve slike na fejsu
Jel znas sta se radi ak trazi bon?Sama se javila trazi bon 100 kn..200 poslije...
Kaze sve susret....rekao neka nazove preko kamere ne zeli ..po meni je laznjak..mozda ima neko drugo iskustvo...Jel znas sta se radi ak trazi bon?
Meni je famozno da se ovo provlacilo po forumu mali milijun puta i dalje imaju ljudi koji vjeruju u nekog ko trazi bonKaze sve susret....rekao neka nazove preko kamere ne zeli ..po meni je laznjak..mozda ima neko drugo iskustvo...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|