Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel bio ko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, slike su od Alex/nježne-mazne, ali broj je drugačiji... tko će ga znati.
Treba nazvati i pitati,njezna i mazna jesi li to tiHm, slike su od Alex/nježne-mazne, ali broj je drugačiji... tko će ga znati.
Ima opciju svog prostora?Super ljubazna I pristupacna cura. Slike njene. Super tijelo I ljepo lice. Odgovorna I tocna I ne gleda na sat niti pozuruje, a seks fenomenalan. I ja sam bio skeptican, ali drago mi je da sam je kontaktirao I naravno da cu se opet s njom dogovoriti. Sve u svemu jedno od najboljih iskustava.
Ne...ili kod tebe ili rentasIma opciju svog prostora?
Prevara sad kontaktirao…Ako je online u igri (mada piše i uživo) i whats up mislim da su bonovi garant.
Ja sam pisao za "Tvoja".....tu nema nikakvih bonovaPrevara sad kontaktirao…
Sorry da…ova studentica je fake,a Tvoja ima prostor?Ja sam pisao za "Tvoja".....tu nema nikakvih bonova
Ok,falaNe...ili kod tebe ili rentas
Nema....rentat morasSorry da…ova studentica je fake,a Tvoja ima prostor?
Okfala,a cijene Tvoje +renta…?Nema....rentat moras
1000 kn plus soba ili kod tebeOkfala,a cijene Tvoje +renta…?
pošto si se jučer u 23.04 učlanio, a u 23.11 nahvalioSuper ljubazna I pristupacna cura. Slike njene. Super tijelo I ljepo lice. Odgovorna I tocna I ne gleda na sat niti pozuruje, a seks fenomenalan. I ja sam bio skeptican, ali drago mi je da sam je kontaktirao I naravno da cu se opet s njom dogovoriti. Sve u svemu jedno od najboljih iskustava.
Pošto si se jučer učlanio u 23.04 a u 23.11 nahvalio Tvoja pretpostavljam da znaš što možemo konkretno za 1000 kn + smještaj od nje dobiti ? sex, ana, lizanje šupka, dva svršavanja, finale u usta, ....kaj se zapravo nudi ?Super ljubazna I pristupacna cura. Slike njene. Super tijelo I ljepo lice. Odgovorna I tocna I ne gleda na sat niti pozuruje, a seks fenomenalan. I ja sam bio skeptican, ali drago mi je da sam je kontaktirao I naravno da cu se opet s njom dogovoriti. Sve u svemu jedno od najboljih iskustava.
Posaljite joj upit I je sve. Ako se odlucite, naoisite je li vam bilo dobro ili nije. I od kuda da znam da li svima isto nudi ili to ovosi I o tome koliko joj se tko svidi. U svakom slucaju lose nikom nece biti, a koliko dobro ce te reci poslije!pošto si se jučer u 23.04 učlanio, a u 23.11 nahvalio
Pošto si se jučer učlanio u 23.04 a u 23.11 nahvalio Tvoja pretpostavljam da znaš što možemo konkretno za 1000 kn + smještaj od nje dobiti ? sex, ana, lizanje šupka, dva svršavanja, finale u usta, ....kaj se zapravo nudi ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|