Kakva je bilaDogovorio sam ja za veceras. Pa javim utiske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva je bilaDogovorio sam ja za veceras. Pa javim utiske.
Ma nije mi pobjeglo nego zelim da proguta. I zelim jos svrsit u pickuTočno to,isto su mi najjači kad kažeju nesmiješ svrsit u usta ma nemoj me...do sad sam svakoj istovario u usta kad je bila prilika.Kaj ti može??? Lijepo kažeš sori,pobjeglo mi i uvijek ista reakcija kod svake..
Naletit ćeš na gutačicu,samo budi strpljiv.A ako hočeš u pičku svršit idi jebi one 50+ to ti je jako mala vjerojatnost da zatrudni a imaš i onih koje su več prošle pms i ta sigurno neče zatrudnijet i onda samo...puni,pucajMa nije mi pobjeglo nego zelim da proguta. I zelim jos svrsit u picku
Hvala na savjetimaRecenzija No2:
1) Elena u Branimirovoj
Cur ima 27god,izgleda prilicno dobro ali ima,naravno,problem-dop...Ak dojde dobra robica onda je odlicna nimfa a ak je govno dobila(kaj je cesce slucaj) onda je nervozna i samo pozuruje da se resi brige cim prije...
Tip: Cura muca i ak je na losoj robici(ili nikakvoj) onda je to jako izrazeno i savjetujem povlacenje jer je lova bacena...
2) Dve kobiletine na Kajzerici kaj masiraju 'u paru'
Crna je napumpana u sisama i cobama ali sve u svemu polu debela prasica koja misli da je top picka a plava je jadnica jako sjebanog tena,bez sisa i jaaako joj nije jasno kaj ona tam uopce radi.,
Masaza je lakrdija i traje 1-3min a drkica i pljugica katastrofa u svakom zamislivom smislu...
Prostor je jadan i kobile zive sa pesom Shiba Inu kaj je dodatan minus ak mene pitate...
Ukratko: Izbjegavati pod svaku cijenu!
3) Salon u Hovacanskoj sa tri lutke
Probal sam dvije i obije su bile dobre i odlicno odradile dogovoreno.
Prva je bila mala sitna plavusa ali lepo skladno gradjena i trazila je 500 sa kompletic a druga je bila rusko/srpski hibrid malo jaceg stasa(geni,jbg) iz Hr i ta ima malo prejako misljenje o sebi i trazi 750 al po nicemu nije bolja od one prve tak da...
Hvala na uputiAna jordanovac je tvoj prioritet
Odlicno da si ju isprobaoBia sam pred par dana kod nje.600/1000.Vise manje isto ko na slikama.Srpkinja godine oko 25.Znaci zgodna mlada cura oral bez,meni odlican(tko voli dosta sporiji tempo) akcija sa isto dobra.Ja sam uzea po sata ali kako smo se malo zapricali na pocetku osta sam malo duze.Cura nije bas preiskusna pa nije za one koji ocekuju da cura vodi igru.E sad ako nekog zanima dal nudi svrsavanje u usta nez jer sam joj se ja isvrsava po dupetu.Toliko od mene za sad.Sexy Mia 25
Sexy MIA Mlada plavuša 25 godina željna ljepog i ugodnog druženja sa Finim Kulturnim Muškarcem u svom diskretnom…www.oglasnik.hr
Cekaj, staniNaletit ćeš na gutačicu,samo budi strpljiv.A ako hočeš u pičku svršit idi jebi one 50+ to ti je jako mala vjerojatnost da zatrudni a imaš i onih koje su več prošle pms i ta sigurno neče zatrudnijet i onda samo...puni,pucaj
Stojim.Ne želim to reči i nisam to rekao.Mislim da neke koriste a isto tako i neke ne koriste.Neke ni nesmiju koristiti te lijekove.Osobno znam dvije ženske koje zbog nekih zdrastvenih razloga ne smiju koristit.Nisu kurve da se razumijemo,tako da među njima ima isto sigurno ima i takvih koje ne koriste.Cekaj, stani
Zelis reci da se sve ove kurvetine koje se jebu sa nepoznatim likovima ne koriste kontracepciju?
Zar je moguce da je neka toliko maloumna
Isto tako ni ti lijekovi se ni nesmiju piti cijelo vrijeme.Moraju se radit i pauze tako da...Cekaj, stani
Zelis reci da se sve ove kurvetine koje se jebu sa nepoznatim likovima ne koriste kontracepciju?
Zar je moguce da je neka toliko maloumna
Netko zna nešto o njoj?je ima itko iskustva sa prncsl01 ?
profil na inst
Jesi joj se preko insta javio ili ima oglas negdje?Netko zna nešto o njoj?
Dogovorio sam pa me zanima isplati li se ići.
Po slikama mi dobro izgleda,baš onako jebozovno kako volim
InstaJesi joj se preko insta javio ili ima oglas negdje?
Ahaa, kolko traži?Insta
Meni je baš jebozovna pa ne znam ima li netko kakvih informacija o njoj
200 e za satAhaa, kolko traži?
Pa ako si poremećen onda imaš cilj kurvu puniti sjemenom.Pa poanta je da ju napunis sjemenom svojim
Ima li sada neki link ?Bio sam kod nje oko 4-5 puta i potvrđujem da se radi o najboljem oralu, žena ima tehniku i guta sve...
Uvijek je isti oglasIma li sada neki link ?
Je. sorry skužil sam....Uvijek je isti oglas
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|