ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Bia sam pred par dana kod nje.600/1000.Vise manje isto ko na slikama.Srpkinja godine oko 25.Znaci zgodna mlada cura oral bez,meni odlican(tko voli dosta sporiji tempo) akcija sa isto dobra.Ja sam uzea po sata ali kako smo se malo zapricali na pocetku osta sam malo duze.Cura nije bas preiskusna pa nije za one koji ocekuju da cura vodi igru.E sad ako nekog zanima dal nudi svrsavanje u usta nez jer sam joj se ja isvrsava po dupetu.Toliko od mene za sad.
Odlicno da si ju isprobao

Naletit ćeš na gutačicu,samo budi strpljiv.A ako hočeš u pičku svršit idi jebi one 50+ to ti je jako mala vjerojatnost da zatrudni a imaš i onih koje su več prošle pms i ta sigurno neče zatrudnijet i onda samo...puni,pucaj🙂
Cekaj, stani
Zelis reci da se sve ove kurvetine koje se jebu sa nepoznatim likovima ne koriste kontracepciju?
Zar je moguce da je neka toliko maloumna

Cekaj, stani
Zelis reci da se sve ove kurvetine koje se jebu sa nepoznatim likovima ne koriste kontracepciju?
Zar je moguce da je neka toliko maloumna
Stojim.Ne želim to reči i nisam to rekao.Mislim da neke koriste a isto tako i neke ne koriste.Neke ni nesmiju koristiti te lijekove.Osobno znam dvije ženske koje zbog nekih zdrastvenih razloga ne smiju koristit.Nisu kurve da se razumijemo,tako da među njima ima isto sigurno ima i takvih koje ne koriste.

Uz isprike na spamanju teme... Često piše(te) vidi na tražilici npr Dea ili Tea, ja kada upišem nešto od tri slova ne javi ništa kaže da su ključne riječi prekratke..... Postoji još neka tražilica ili ima kakav savjet?

Piši i kvart, npr. Dea Siget, Tea Kruge ili po broju mobitela. Samo ovdje nije baš običaj (a trebalo bi biti zbog lakše pretrage) staviti broj mob. uz recenziju.

• Like
reagiranja: WTF

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh