ZAGREB - Jel bio tko?

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je užas...pogledao sam fotku na viberu, za taj broj...pa šta je to....transvestit?!
Watsup nema...samo viber.....ma užas...
Ako netko zna kako, neka stavi tu sliku...da se netko ne zajebe, pa ide zvati...
Bolje nezvati i neici rekla mi je 500 kuna kad sam dosao i vidio okrenuo sam se bez rijeci i otisao

Je li bio tko kod ovih?

Ma nije mi pobjeglo nego zelim da proguta. I zelim jos svrsit u picku
Naletit ćeš na gutačicu,samo budi strpljiv.A ako hočeš u pičku svršit idi jebi one 50+ to ti je jako mala vjerojatnost da zatrudni a imaš i onih koje su več prošle pms i ta sigurno neče zatrudnijet i onda samo...puni,pucaj🙂

Bia sam pred par dana kod nje.600/1000.Vise manje isto ko na slikama.Srpkinja godine oko 25.Znaci zgodna mlada cura oral bez,meni odlican(tko voli dosta sporiji tempo) akcija sa isto dobra.Ja sam uzea po sata ali kako smo se malo zapricali na pocetku osta sam malo duze.Cura nije bas preiskusna pa nije za one koji ocekuju da cura vodi igru.E sad ako nekog zanima dal nudi svrsavanje u usta nez jer sam joj se ja isvrsava po dupetu.Toliko od mene za sad.
Odlicno da si ju isprobao

Naletit ćeš na gutačicu,samo budi strpljiv.A ako hočeš u pičku svršit idi jebi one 50+ to ti je jako mala vjerojatnost da zatrudni a imaš i onih koje su več prošle pms i ta sigurno neče zatrudnijet i onda samo...puni,pucaj🙂
Cekaj, stani
Zelis reci da se sve ove kurvetine koje se jebu sa nepoznatim likovima ne koriste kontracepciju?
Zar je moguce da je neka toliko maloumna

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh