Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
092 343 6277 probaj na ovaj broj to je isto ona.....znači ne mogu dobiti nikako![]()
Dama lijepih oblina
Dama lijepih oblina 50god.,nježnih ruku, družila bi se s Vama u svom diskretnom prostoru.www.oglasnik.hr
..mora da je guzva, khmmm molio bih da malo ostavite i za nas druge
Salu na stranu, ne mogu dobit, tj zvoni i ne javlja se ili je zauzeto..kad već ne mogu provjeriti recenzije, ajd netko neka napise o dotičnoj kako da dođem do nje ..moze i poruka..hvala![]()
Hoću samo reć da takvih u PO nema.Tim "jako slicnim" kao na slikama bi trebalo davati kopirane pare, isto su jako slicne kao prave samo detaljcica par drukcije. Ne vidim smisao photoshopa, ako zenska valja onda valja, ako vidim da je nesto prckano po slici, nesto smrdi tu, nemam ni volje ici gledati uzivo. A jos i akcija mehanicka. I zenska ok. Ici ili ne ici, pitanje je sad?
Ma probao i na taj, znam da ima dva oglasa sa dva različita broja ali Milka dobit...negdje griješim ili mi nije suđeno092 343 6277 probaj na ovaj broj to je isto ona...
MilkaMa probao i na taj, znam da ima dva oglasa sa dva različita broja ali Milka dobit...negdje griješim ili mi nije suđeno![]()
To je zena 60 godina , uzivo puno drugačija..znači ne mogu dobiti nikako![]()
Dama lijepih oblina
Dama lijepih oblina 50god.,nježnih ruku, družila bi se s Vama u svom diskretnom prostoru.www.oglasnik.hr
Salu na stranu, ne mogu dobit, tj zvoni i ne javlja se ili je zauzeto..kad već ne mogu provjeriti recenzije, ajd netko neka napise o dotičnoj kako da dođem do nje ..moze i poruka..hvala![]()
Oni nas smatraju jadnicima kao sto plaćamo za usluge i tako se i ponašaju misle da smo majmuni… to treba odma ignorirati i ne ici al kad stvarno među nama ima debila koji vlce iciKakvi su ovo photoshop majstori?![]()
To ti je ova..znači ne mogu dobiti nikako![]()
Dama lijepih oblina
Tnx, znači bolje da se nije javila..To ti je ova
![]()
![]()
Bio sam kod nje, pobjegao glavom bez obzira, ne bacajte pare
Da, nema smisla.Tnx, znači bolje da se nije javila..pa kad su recenzije svakave
To ti je ova![]()
Atraktivna Lorena
Mlada atraktivna djevojka 23 god., 170/50/3, pruža ugodne trenutke. Dolazim u tvoj prostor, higijena, diskrecija, slike…www.oglasnik.hr
Jel bio tko?
Da li još netko ima te slike neka stavi linkNekad davno su bile slike od brinete 37 na xhamsteru ali ih je neko maknuo. Dobra je ona picka, samo je tesko doc do nje
OdličnoBia sam pred par dana kod nje.600/1000.Vise manje isto ko na slikama.Srpkinja godine oko 25.Znaci zgodna mlada cura oral bez,meni odlican(tko voli dosta sporiji tempo) akcija sa isto dobra.Ja sam uzea po sata ali kako smo se malo zapricali na pocetku osta sam malo duze.Cura nije bas preiskusna pa nije za one koji ocekuju da cura vodi igru.E sad ako nekog zanima dal nudi svrsavanje u usta nez jer sam joj se ja isvrsava po dupetu.Toliko od mene za sad.![]()
Sexy Mia 25
Sexy MIA Mlada plavuša 25 godina željna ljepog i ugodnog druženja sa Finim Kulturnim Muškarcem u svom diskretnom…www.oglasnik.hr
Zapad, Nova galerijaOdlično, koji dio grada?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|