Gdje je prostorMislim da je to dominantna pušačica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje je prostorMislim da je to dominantna pušačica
Luciferka/DeVille, Nova galerija. Rekla mi do oko 2 ujutro ili kako posao. Oglas/broj preko tražilice.Jel mozda koja radi sada ?
Ili ste ti i @Zbunjen69 ista osoba s 2 korisnička računa, ili ste obojica i zbunjeni i nadrkani.
Samo želim zamoliti vas potencijalne jebače bez kondoma da kažete kod kojih cura idete da mi koji držimo do higijene i zdravlja ne zalutamo kod istih. Hvala.
Hvala, vidio sam. Užas. Mislim da ću se okanit ovog sporta. Bar neko vrijeme.ZAGREB - Iskustva & recenzije
Za panteru znam da sa bez da se nadoplati. Nisam probao al sam je pitao Bez veze jeli pantera daje bez, mene pali njen izgled. Mišićava je. A nikak do nje! Za popizditi!!!forum.ljubavni-oglasnik.net
Zvao ne javlja seDa li je neko bio kod one Simone koja nudi samo oral i lizanje supka i stavlja sliku lica na oglas...
Sinoc se javim jel mogu doc kaze da je na poljanicama dubrava,kaze dodi pa mi se javi i ja dodem zovem salje poruke nista,znaci da znam ko je i di radi otiso bi joj jbt m smrdljivu sigavu ko da ja imam vremena nju cekat i trazit jbm ih usta svw po redu kako mi je digla zivceDa li je neko bio kod one Simone koja nudi samo oral i lizanje supka i stavlja sliku lica na oglas...
Tko zna možda nas sve vuče za nosSinoc se javim jel mogu doc kaze da je na poljanicama dubrava,kaze dodi pa mi se javi i ja dodem zovem salje poruke nista,znaci da znam ko je i di radi otiso bi joj jbt m smrdljivu sigavu ko da ja imam vremena nju cekat i trazit jbm ih usta svw po redu kako mi je digla zivce
1000% budaletina nema pametnijeg poslaTko zna možda nas sve vuče za nos
1000% budaletina nema pametnijeg posla u pa
U pravu si1000% budaletina nema pametnijeg posla
Platis 400kn da ti ga prakticki izdrka i onda jos da mi soli pamet i da me zajebava da vidim koja ce sljedeca bit a da ne bude posljedica1000% budaletina nema pametnijeg posla
Bez posljedica. Bolje za tebe. Odeš u miru. Uvijek dođe boljaPlatis 400kn da ti ga prakticki izdrka i onda jos da mi soli pamet i da me zajebava da vidim koja ce sljedeca bit a da ne bude posljedica
Sve dok mi ne pocnemo cjenit tih 300-500kn za pola sata sto njima placamo nece bit dobro a ne da one nama postavljaju uvjete i ocekivaju neznam kakvo postivanje za to sta rade,prosao sam ih dosta u zgu znam sta pricam nijedna ne postuje ni dogovore do kraja pa nemoj ovo nemoj ono tako da cu ja prec na ege i ove brazilke i to,nadam se da su one puno bolje jel ove nase nijedna u zgu ne vrijedi vise od 200ln pola sata vjeruj miBez posljedica. Bolje za tebe. Odeš u miru. Uvijek dođe bolja
Znam o čemu pričaš.Sve dok mi ne pocnemo cjenit tih 300-500kn za pola sata sto njima placamo nece bit dobro a ne da one nama postavljaju uvjete i ocekivaju neznam kakvo postivanje za to sta rade,prosao sam ih dosta u zgu znam sta pricam nijedna ne postuje ni dogovore do kraja pa nemoj ovo nemoj ono tako da cu ja prec na ege i ove brazilke i to,nadam se da su one puno bolje jel ove nase nijedna u zgu ne vrijedi vise od 200ln pola sata vjeruj mi
Pa to ti se i na EGE moze dogodit, samo sto ces dat 150, 200 eura za toSve dok mi ne pocnemo cjenit tih 300-500kn za pola sata sto njima placamo nece bit dobro a ne da one nama postavljaju uvjete i ocekivaju neznam kakvo postivanje za to sta rade,prosao sam ih dosta u zgu znam sta pricam nijedna ne postuje ni dogovore do kraja pa nemoj ovo nemoj ono tako da cu ja prec na ege i ove brazilke i to,nadam se da su one puno bolje jel ove nase nijedna u zgu ne vrijedi vise od 200ln pola sata vjeruj mi
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|