Uhhhh dobro, hvala na info..nemoj ići kod ove ni da je zadnja na svjetu...mala je narkomanka ali baš ono dno dna izgleda jadno sva ispikana po rukama od igle....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uhhhh dobro, hvala na info..nemoj ići kod ove ni da je zadnja na svjetu...mala je narkomanka ali baš ono dno dna izgleda jadno sva ispikana po rukama od igle....
Mislim da je 400/800, cura ima stvarno 24 godine, ali meni osobno ništa posebno.
ima ko kakvu informaciju o ovoj
Nije transica....Jel ovo mozda ona transica da se nebi zajeba slucajno ?Crnokosa tajna 😈
Diskretno druženje u mom prostoru. Svi ozbiljni da se jave. Moje su slike, nisu fejk. Poziv i wap. 😊www.oglasnik.hr
Moze oglas ili kontakt?Kod špara na branimirovoj
Jel ovo fejk?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
I je feik ili nije ??? Bio tkoJel ovo fejk?Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Uzmi luciferkuBok, student sam i nisam imao nekog iskustva, a pogotovo sa damama preko oglasa. Bit ću u prolazu u Zg četvrtak te me zanimalo, ako neko ima preporuke za neku damu koja radi sa mlađima i koji nema mnogo iskusta. I da je lokacija prisupačna tj. blizu centra. LP
Sumnjam da je, ali sutra ćemo saznatiHej ekipa, jel itko provjerio onu Andreu sto joj je oglas izasao na oglasnik? Jel legit?
Otvorio sam novu temu ali su je i zbrisali... Znali mozda ovdje netko za Liku, Gospić i okolica imali kakva studentica, milfara, nesto bilo za bilo sta
Radi li anal?Nije transica....
Ja sam bio jednom, cura lijepo izgleda, da joj je pristup malo ljubazniji cak bi se i vratio, guza je ok ali nije vise bas kao sa slike
E to ti neznam,, ja isao na drugi ulazRadi li anal?
Nemojte spamat, javi joj se i provjeri. Hvala na recenziji...Neznam
I je feik ili nije ??? Bio tko
Jesi li bio?Jel bio tko? Samo se dopisuje i kaze kod Arene 600/1000 +300 anal i svrsavanje u ustaSexy@Horny_ Nika25
25 Godina 170/67/4 Lijepa mlada uredna totalno obrijana vruca mackica koja ceka da ti prede. Mijau! Stvarne godine…www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|