Škorpion82
Active member
Pozz , jel možda netko posjetio dotičnu, sve pregledao i nema ništahttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/brineta-40-oglas-4465809
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gdje na jordanovcu ? Salon ili stan ?Jordanovac.
Radi sa Anom.
Ugodna dama.
Dogovor.
Preporucam
Može u inbox iskustvo i broj, hvalaBio sam , ali ti si bio pametan i praviš se važan pa živi u ne znanju . Koga zanima javim mu u box.
Stan/salon jebi ga.Gdje na jordanovcu ? Salon ili stan ?
Kakva je u faci, ima gfe i kolko keksica?Otišao i ja na kraju, mogu potvrditi sve šta je lolega napisao, jedino me brine šta je rekla da se inače jebe bez kondoma pa joj je bilo čudno šta sam ja inzistirao da ga stavim, inače top
PratimIris
Lijepa crnka, 26 godina i slika. Ne odgovaram na nepoznate poruke i skrivene pozive. Dolazim u hotel, apartman, stan.…www.oglasnik.hr
ima tko kakvu unformaciju
moze i u pp.
Nije ružna, ali ništa posebno. Nisam pitao za gfe, 700/800 sat ovisi kaj hoćeš po meni dobar omjer cijene i dobivenogKakva je u faci, ima gfe i kolko keksica?
Sta sve nudi? Od tih "extra" nadoplatnih uslugaNije ružna, ali ništa posebno. Nisam pitao za gfe, 700/800 sat ovisi kaj hoćeš po meni dobar omjer cijene i dobivenog
I mene zanimaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel neko bio kod ove? Oglas se čini zanimljiv, navodno radi i u Zagrebu je
Kakav je naslov oglasa ili tekst? Da ga znam uočiti. Tnx.Kad radi onda objavi oglas, ako nema oglasa znači da taj dan je out, imaš mail pošalješ upit i ona ti odgovori. Nema potrebe da tražiš broj ona će ti odgovoriti na mail.
Ja sam pitao samo za svršavanje u usta i bez problema smo se dogovorili. Ženska jednostavno voli kurac i mislim da ćeš lako dogovorit šta te veseliLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Jel neko bio kod ove? Oglas se čini zanimljiv, navodno radi i u Zagrebu je
To je za ovu malu milficu “slobodna sam”... pogreška sorryJa sam pitao samo za svršavanje u usta i bez problema smo se dogovorili. Ženska jednostavno voli kurac i mislim da ćeš lako dogovorit šta te veseli
Da samo malo vise čitas a manhje gledas i pitas onda te nebi zanimaloI mene zanima
Baš joj se ne vide četvorke na slici !?Pozdrav, zanima me ako je netko bio kod dotične, upisao sam broj oglasa i nije pronašlo niti jedan post sa njom, sry ako je već neko detaljno objasnio a ja nisam našo..
Atraktivna sexy mazna crnka
Dodi da se opustimo i zabavimo uz ugodno druženje. 170/55kg. Grudi broj 4. Isključivo situirana gospodawww.oglasnik.hr
nemoj ići kod ove ni da je zadnja na svjetu...mala je narkomanka ali baš ono dno dna izgleda jadno sva ispikana po rukama od igle....Pozdrav, zanima me ako je netko bio kod dotične, upisao sam broj oglasa i nije pronašlo niti jedan post sa njom, sry ako je već neko detaljno objasnio a ja nisam našo..
Atraktivna sexy mazna crnka
Dodi da se opustimo i zabavimo uz ugodno druženje. 170/55kg. Grudi broj 4. Isključivo situirana gospodawww.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|