Skoro mjesec dana pitas za ovu. Jucer, danas...a da nazoves, odes, vidis i javis???Kaj nitko nije bio kod ove crnke??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Skoro mjesec dana pitas za ovu. Jucer, danas...a da nazoves, odes, vidis i javis???Kaj nitko nije bio kod ove crnke??
Nije mjesec dana nego jucer i danas,i prije nekih par mj,i nitko nis,kaj nitko nije bio da nesto napise ne vjerujemSkoro mjesec dana pitas za ovu. Jucer, danas...a da nazoves, odes, vidis i javis???
Opet ti po svom. Bili su neki, bilo je rijeci o toj curi. Cak je ona sama tu na forumu odgovorila nekima...Nije mjesec dana nego jucer i danas,i prije nekih par mj,i nitko nis,kaj nitko nije bio da nesto napise ne vjerujem
Ja bi mu napisao nešto , ali se bojim tebe .Skoro mjesec dana pitas za ovu. Jucer, danas...a da nazoves, odes, vidis i javis???
🏳 ...jel je slika njena,Bio sam , ali ti si bio pametan i praviš se važan pa živi u ne znanju . Koga zanima javim mu u box.
Manga, daj mu reci, lažove stari...Ja bi mu napisao nešto , ali se bojim tebe .
Ja bi mu napisao nešto , ali se bojim tebe .
Imaš na iskustva i recenzije str 75Dali je netko bio kod ove gospođe
HvalaLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Zgodna žena kasne 40-e ili rane 50-e godine, nije tip MILF-are nego ono stvarno žena iz susjedstva za kojom se okrenete. Baš dobro držeća za svoje godine. Istina bio sam kod nje prije 2 godine, redoviti gost skoro na tjednoj bazi, i to dok je bila na Jarunu kod crkve Sv. Mati slobode, u iznajmljenom stanu. Uvijek dobro raspoložena, uredna i s moje strane samo jedna zamjerka puno je pušila cigarete pa se osjetilo u stanu.Imaš na iskustva i recenzije str 75
Kako je se prije zvala
Pomoč dečkiiiiiii, jel bio tko sa ovom damom, ložim se na nju več neko vrijeme...
Bio bi zahvalan na više informacija
za koju to takva reakcija?
Ne znam...Kako je se prije zvala
Dns objavila oglasNe znam...
Daaaa al bila je vec par puta na PODns objavila oglas
Kad se dečki lože na stare babetine.za koju to takva reakcija?
Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|