old&ugly
Well-known member
nijeBroj je isti? 09........48?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nijeBroj je isti? 09........48?
Čemu laganje????isti je broj
Isprika, nisam baš bio u tijeku, pratim tekmu i pomislio sam da je pričao o Vikinom broju a ne od Leone. Točno, to su pozivni i dva zadnja broja od Leone. Još jednom se isrpičavam.Čemu laganje????isti je broj
Isprika, nisam baš bio u tijeku, pratim tekmu i pomislio sam da je pričao o Vikinom broju a ne od Leone. Točno, to su pozivni i dva zadnja broja od Leone. Još jednom se isrpičavam.
Sve žene imaju celulita, nije ni čudo kaj voliš strapon i shemaleove. Priznaj sam sebi da si feget i odi se jebi sa muškima, žene nisu za tebe.niš posebno , zena je malena i debela , nemoguce da je 175 cm , ne znam kako je neki hvale, mozaa je akcija ok, ali zena je niti malo privlacna a jos ima celulita na guzi i milijun tetovaza
Hvala i isprika se prihvaćaIsprika, nisam baš bio u tijeku, pratim tekmu i pomislio sam da je pričao o Vikinom broju a ne od Leone. Točno, to su pozivni i dva zadnja broja od Leone. Još jednom se ispričavam.
E, tebi Viki stalno na pameti . Ok je onaHvala i isprika se prihvaća
Nisam , čekam i ja ekipu koja je bila da vidim jesam li nešto propustiokolega, hvala na oglasu. vidim da u plavom ima više slika, ali samo dupe... znaš možda kakve su sise i da li se isplati, ako si bio?
Da ih je više kao Viky onda bi ova naša zabava bila puno raskošnija i bolja. Jedna od rijetkih pouzdanih i sigurnih adresa. Zato nemojte svašta pisati, da ne ostanemo i bez ovih par kvalitetnih cura.E, tebi Viki stalno na pameti . Ok je ona
Ja stvarno mislim da je ona skroz okDa ih je više kao Viky onda bi ova naša zabava bila puno raskošnija i bolja. Jedna od rijetkih pouzdanih i sigurnih adresa. Zato nemojte svašta pisati, da ne ostanemo i bez ovih par kvalitetnih cura.
A Viky se trudi i sve to stoji, ali puno je mrsava pa mozda nekom to ne pase.. Eto cisto da ljudi imaju taj info. Bas bas bas je mrsavaDa ih je više kao Viky onda bi ova naša zabava bila puno raskošnija i bolja. Jedna od rijetkih pouzdanih i sigurnih adresa. Zato nemojte svašta pisati, da ne ostanemo i bez ovih par kvalitetnih cura.
Pa ima šta mesa na guzi? Sise?A Viky se trudi i sve to stoji, ali puno je mrsava pa mozda nekom to ne pase.. Eto cisto da ljudi imaju taj info. Bas bas bas je mrsava
Pa ima neke umjetne sise, ali po mom ukusu je to ekstremno mršavo, ali eto to je moje mišljenje..Pa ima šta mesa na guzi? Sise?
Dobro cca kg? I hoču li zguza lupat u kosti?Pa ima neke umjetne sise, ali po mom ukusu je to ekstremno mršavo, ali eto to je moje mišljenje..
Rekao bih da max ima 50 kg, a gle idi pa vidi nes propast radi 400 glaviDobro cca kg? I hoču li zguza lupat u kosti?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|