Zabavi se sa Sarom
Mlada, lijepa djevojka nudi upoznavanje i opuštanje u svom diskretnom prostoru. Samo za ozbiljnu i galantnu gospodu!
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam bio, ali fejk je slika. Zadnje dvije su iz nekoh web shopa di se prodaju spavaćice ili neki kurac. Azijatkinja je na slici. Nije naša i sigurno se ne zove Sara xDNeki info?Zabavi se sa Sarom
Mlada, lijepa djevojka nudi upoznavanje i opuštanje u svom diskretnom prostoru. Samo za ozbiljnu i galantnu gospodu!www.oglasnik.hr
Nesto vise detalja?Pa bio sam . Nije Bog zna sto .
Ni meni nije ništa odgovorilaPoslao joj ja upit al nisam dobio odgovor
Rade, ali nakon nekoliko ispada na ovom forumu očigledno se orijentiraju samo na stalne i provjereno diskretne klijente!!!!Jel zna netko rade li Leona ili Viktorija ?
Za Viki znam da radi ali dugo nisam vidio da je Leona u zg uRade, ali nakon nekoliko ispada na ovom forumu očigledno se orijentiraju samo na stalne i provjereno diskretne klijente!!!!
Iskreno, nisam primjetio da je bila odsutna. Istina, nema oglas, ali se javi na poruku.Za Viki znam da radi ali dugo nisam vidio da je Leona u zg u
Hvala,, šaljem porukuIskreno, nisam primjetio da je bila odsutna. Istina, nema oglas, ali se javi na poruku.
Broj je isti? 09........48?Hvala,, šaljem poruku
Maserku za rad u uhodanom Salonu
Djelatnicu simpatičnu, za rad u uhodanom salonu za masažu. Iskustvo nebitno. Odličani uvijeti. Uvijeti prilagodljivi…www.oglasnik.hr
Je li bio netko kod ove?
Po slikama izgleda fenomelano. Da li su stvarne? Kakva je usluga?
I tako je to u 95%
niš posebno , zena je malena i debela , nemoguce da je 175 cm , ne znam kako je neki hvale, mozaa je akcija ok, ali zena je niti malo privlacna a jos ima celulita na guzi i milijun tetovazaUpišu u tražilicu luciferka
Je li tko bio? Da moze potvrdit je li zgodna i kakva je usluga?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|