Nesto vise detalja?Pa bio sam . Nije Bog zna sto .
Životinjica?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nesto vise detalja?Pa bio sam . Nije Bog zna sto .
Ni meni nije ništa odgovorilaPoslao joj ja upit al nisam dobio odgovor
Rade, ali nakon nekoliko ispada na ovom forumu očigledno se orijentiraju samo na stalne i provjereno diskretne klijente!!!!Jel zna netko rade li Leona ili Viktorija ?
Za Viki znam da radi ali dugo nisam vidio da je Leona u zg uRade, ali nakon nekoliko ispada na ovom forumu očigledno se orijentiraju samo na stalne i provjereno diskretne klijente!!!!
Iskreno, nisam primjetio da je bila odsutna. Istina, nema oglas, ali se javi na poruku.Za Viki znam da radi ali dugo nisam vidio da je Leona u zg u![]()
Hvala,, šaljem porukuIskreno, nisam primjetio da je bila odsutna. Istina, nema oglas, ali se javi na poruku.
Broj je isti? 09........48?Hvala,, šaljem poruku![]()
![]()
Maserku za rad u uhodanom Salonu
Djelatnicu simpatičnu, za rad u uhodanom salonu za masažu. Iskustvo nebitno. Odličani uvijeti. Uvijeti prilagodljivi…www.oglasnik.hr
Je li bio netko kod ove?
Po slikama izgleda fenomelano. Da li su stvarne? Kakva je usluga?
niš posebno , zena je malena i debela , nemoguce da je 175 cm , ne znam kako je neki hvale, mozaa je akcija ok, ali zena je niti malo privlacna a jos ima celulita na guzi i milijun tetovazaUpišu u tražilicu luciferka
Je li tko bio? Da moze potvrdit je li zgodna i kakva je usluga?
nijeBroj je isti? 09........48?
Čemu laganje????isti je broj
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |