prckko
Well-known member
niš bez čvrste rezervacijePozdrav zanima me dali je tko probao Tia_169 plavi oglasnik iz Bjelovara traži prije za rezervaciju ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niš bez čvrste rezervacijePozdrav zanima me dali je tko probao Tia_169 plavi oglasnik iz Bjelovara traži prije za rezervaciju ?
.a možda ga je zadnji put obrisao o zavjesu?Bez uvrede, ali gotovo sigurno je problem u tebi. Nikada u 5 godina bavljenja ovim sportom mi se nije desilo da dođem pred zgradu i da izvisim, a kamoli nakon više dolazaka...
Ne brini, dogodit ce ti se, pa me bas zanima hoces li reci da je problem u tebiBez uvrede, ali gotovo sigurno je problem u tebi. Nikada u 5 godina bavljenja ovim sportom mi se nije desilo da dođem pred zgradu i da izvisim, a kamoli nakon više dolazaka...
Reko da je zgodna, mlada dobrog izgleda… pristup i usluga u kurcu.ne budi tako škrt, daj još koju info - cijena, lokacija, godine (ok ne baš iz osobne, ali cca..jer 26 deklariranih je vjv 35 stvarnih)
Ova je visa klasa za PO. Nije to fufica tipa Barbie. Da,dobro izgleda i ,da ,ima oko 30. Nije za svakogaReko da je zgodna, mlada dobrog izgleda… pristup i usluga u kurcu.
Evo i mene zanima jel tko bio kod dotične i da li može reći kakva je tj.ostavit komentar![]()
Opuštajuca masaža cijelog tijela
Ugodno se opustite masažom cijelog Vašeg tijela kod senzualne maserke, 40 god. Centar, ZG. Mogućnost svih oblika…www.oglasnik.hr
Ekipa jel bio tko, zanima me, odlično zvuči preko telefona, kod Autobusnog je
Nije ona na slikama.u zivo je jos deblja,pozuruje,malo pusi i odma zeli akciju.nagovara da bude u doggy pozi.jedini plus je sto je uskaEvo i mene zanima jel tko bio kod dotične i da li može reći kakva je tj.ostavit komentar
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|