ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedna cura mi je davno u jednom bordelu rekla, da nema zivce se baviti dogovarnjem s klijentima, nego da vise voli stancat lovu. Doduse, cura super bila. Cak je i rekla, da termine stavi "telefonistkinja" relativno usko, jer ne voli prazno vrijeme.
Pa da, nekim curama se ne da javljat na telefon, prevelik im je to stres, one samo odrade svoje makar i manje zaradile, tako da i još netko drugi zaradi na njima.

Cehinja, zadnje dvije slike njezine. Usluga osrednja, nema opasnosti od ponavljanja. 200h oral bez al bezveze.
Jel stvarno izgleda kao na onim slikama na plazi i na lezaljci? Ili vise baca na one poslije sa ogromnim celom?

Bio prije par tjedana, lokacija oko Črnomerca, kontakt preko poruka, pola sata 80e, srpkinja slike njezine, kod ulaza morala sici po mene pa smo zajedno prošli kroz zgradu, došli u stan, ja pod tuš ona se skinula u bodi i štikle , digao mi se odmah jer volim milfare, malo se ljubili i polegli se na krevet
Pušenje solidno ali kratko zbog mene da ne svršim, nabila kondom i krenuli s guza pa se prebacili da udaram s leđa ležeći, tu joj je glava lupala u noćni ormar hahahaahahahahha ali nisam htio stati namjerno i onda je prebacio u misonorasku gdje sam pošteno udarao i na kraju je primio za noge i na ramena i svrš u kondom, imala samostojeće cijelo vrijeme na sebi, nije nešto pretjerano aktivna ali možeš nabijati kako hoćeš, čak me je još više palilo sto ne uživa hahahahaha, u jednom trenutku morao provjeriti kondom jer je osjećaj bio jako dobar, uska i vlažna, planiram ići opet da je izudaram

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh