Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Par dobrih recenzija za dotičnu, ali mi nije jasno zašto je tak jeftina, ak je tak dobra.
Danas ne možeš masažu dobiti za manje od 70 eura, a ona pice daje za 50.
Nije da ne vjerujem,
Van Hrv za 50 bome mozes birat , tako da sve je to okePar dobrih recenzija za dotičnu, ali mi nije jasno zašto je tak jeftina, ak je tak dobra.
Nije da ne vjerujem, samo se pitam.
Par dobrih recenzija za dotičnu, ali mi nije jasno zašto je tak jeftina, ak je tak dobra.
Htio si reč, nije bitno što se piše, već ko pišePa zato sto ne valja . Radi oral s kondomom , požuruje , navlaci kondom na cunu i udri . Čista mehanika , baba oko 50 godina . Ne vjerujte svemu sto se ovdje piše . Ljudi imaju svakakve kriterije . Ovaj koji je nahvalio ovu udanu , hvalio je i malu crnu (katastrofa žena ) i onu Srpkinju koja je radila zajedno sa starom Ivom (Domobranska ) . Dakle nije bitno sto se piše , već sto netko piše .
Upravo tako , ispravak krivog navodaHtio si reč, nije bitno što se piše, već ko piše![]()
Potpisujem, svaka ti je ko u Njegoša.Ma sve su naše u kurcu. Bolje daš 20 EUR više i odeš kod neke latine da te izjebe. One isto glume, ali barem kad te zajaši onda te ne pušta dok ne svršiš. Mene je zadnja izjebala za 10 do15 minuta, sjela na mene sa najvećim dupetom koje sam ikada vidio u životu i ne pušta te. Poslije me malo i kuk bolio. Većini tih prosječnih latina osobno dođem kao premija jer one sve dolaze iz seksualno razvijenih i dobro utreniranih zemalja (Kolumbija, Brazil, Venezuela..). Naravno da onda mene seksualnog amatera rasture jer mi treniramo sa ovim našima koje su daleko ispod prosjeka. To je isto kao da dođeš iz naše županijske nogometne lige u Premiership jer realno mi smo nerazvijena zemlja što se tiče seksa. Ne vrijede ti ove naše 80 EUR, ne budi lud. One bi sve nama trebale plaćati za seks, a ne mi njima.
Jesu njene slike?![]()
Djevojka sa slike! 30.g.
Cekam te u svom prostoru za druženje. Prostor je moj nema neugodnosti na vratima u vezi slika to sam ja. Higijena I…www.oglasnik.hr
Evo solidne žene . Kod nje se nećete razočarati . Ja ko plaćam 60 za komplet . Nema požurivanja , jako je uredna i čista . Plavusa , dosta visoka oko 175 cm , velika guza , cice prirodne 4 . Ljepuskasta u licu . Godine su blizu 40.
naravno da nisu, sve ih lako možeš pronaći na internetu, te pomalo ironično jer kolega piše kako ljudi imaju svakakve kriterije a preporuka mu je mačka u vreći...Jesu njene slike?
Ma ta je skupa 50€ kao da jebeš balvanPar dobrih recenzija za dotičnu, ali mi nije jasno zašto je tak jeftina, ak je tak dobra.
Poziv.Dogovor pozivom ili SMS!?
Bio sam nedavno , za 80 čisto ok , puši s kondomom , ali je mlada i lijepa cura . Pa sad birajte , malu crnu , udanu ili srpkinj od IveJel bio netko nedavno kod Anje borovje? Moze u priv par info
Da bas tako, mlada zgodna cura, solidno odradi, jedna od boljih u ponudi.Bio sam nedavno , za 80 čisto ok , puši s kondomom , ali je mlada i lijepa cura . Pa sad birajte , malu crnu , udanu ili srpkinj od Ive![]()
top 3 cura sigurno. probaj i kod cimerice katty otići, ali mislim da je većini manu ostavila bolji doživljaj (pa i meni).
Najbolji seks u životu.
Savršena cura, odite nećete pogriješiti.
Apsolutno sve 10/10
Ići ću sigurno još kod nje.
Nakon dvomjesecne agonije.. To sto netko pusi s kondomom sada vise uopće ne smatram nekim nedostatkom...Bio sam nedavno , za 80 čisto ok , puši s kondomom , ali je mlada i lijepa cura . Pa sad birajte , malu crnu , udanu ili srpkinj od Ive![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|