ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozz ljudi,novi sam u ovome,molio bih vas neku dobru preporuku sa EGE za prvi put
Jebiga prijatelju pa kako da netko zna što tebi paše... Imaš na stranici filtere pa suziš izbor prema nekim kriterijima (godine, latina/bijela/crna, prirodne sise/silikoni, oral sa/bez kondoma...) pa odabereš 3-4 i pogledaš ima li recenzija na forumu ili pitaš za te konkretno.

Ade, čekam te!
+385955288926

Lokacija centar, kod Cvjetnog, komunikacija na engleskom, pola sata 50 europskih, sat 80 ili 100...zaboravio sam več.,.uzeo pola sata...cura deblja, punija, chubby,.još je deblja nego na slici (ali ipak mršavija od one "bolje da ljulja nego da žulja" iz PO 😁). Kaže da je iz Engleske, iako se osjeti da ne govori orginalni engleski i više mi djeluje kao da je iz Španjolske ili sl... Nudi oral i odnos, sve
sa gumicom. Nema tuširanja ni prije ni poslije što mi je veliki minus. Ona deblja, sliči malo na slikama, ima sise takve i guzu slikano odostraga....mlada, nema više od 23-24 god...Usluga, malo oral sa gumicom, poslije dve poze sa gumicom i istovar njoj po trbuhu... Nisam impresioniran, nije uska, kao što bi očekivao zbog njenih godina... Kasnije se oboje obrisali vlažnim maramicama i ja se obuko i bjež van 😁, da se što prije istuširam doma.... U dnevnom boravku njena kolegica telefonski dogovara več sa drugim klijentom susret....Kolegica bolje izgleda, ali nije ista cijena, vjerovatno puno skuplja, pitao sam bucku..... Iako je cijena povoljna, nebi ponovio više ..

Ade, čekam te!
+385955288926

Lokacija centar, kod Cvjetnog, komunikacija na engleskom, pola sata 50 europskih, sat 80 ili 100...zaboravio sam več.,.uzeo pola sata...cura deblja, punija, chubby,.još je deblja nego na slici (ali ipak mršavija od one "bolje da ljulja nego da žulja" iz PO 😁). Kaže da je iz Engleske, iako se osjeti da ne govori orginalni engleski i više mi djeluje kao da je iz Španjolske ili sl... Nudi oral i odnos, sve
sa gumicom. Nema tuširanja ni prije ni poslije što mi je veliki minus. Ona deblja, sliči malo na slikama, ima sise takve i guzu slikano odostraga....mlada, nema više od 23-24 god...Usluga, malo oral sa gumicom, poslije dve poze sa gumicom i istovar njoj po trbuhu... Nisam impresioniran, nije uska, kao što bi očekivao zbog njenih godina... Kasnije se oboje obrisali vlažnim maramicama i ja se obuko i bjež van 😁, da se što prije istuširam doma.... U dnevnom boravku njena kolegica telefonski dogovara več sa drugim klijentom susret....Kolegica bolje izgleda, ali nije ista cijena, vjerovatno puno skuplja, pitao sam bucku..... Iako je cijena povoljna, nebi ponovio više ..
Koliko je kolegica?

Prevarantica. Traži bon. Ja je odjebo.

Neprofesionalna kuja.

Nazovem je i dogovorim sastanak. Rezervira mi termin, kaže masaža 70 eu, lokacija travno, mamutica.
Dođem pet minuta ranije, nazovem je nejavlja se, još dvaput zvao i ne javlja se i nakon 10min otišao.

Preko telefona joj je glas zvučao čudno, kao da želi zvučati mlađe nego što zapravo je.

Bio kod ove. Nije crvenokosa (možda je druga crvenokosa), već crnka ima dva oglasa, nalaze se tamo dvije ženske, za drugu ne znam da li radi ili se samo javlja na telefon.
Lokacija je Dubrava, pola sata je 70 eu, prostor dosta skučen. Bilo me strah da ću naletjeti na neki stariji milf, no ipak nisam, ona je mlađi milf oko 35 godina, slike su njene i ima velike sise i općenito izgleda okej, samo nije 172 cm, prije 160cm visine.
U akciji dosta suzdržana i požuruje, no najveći problem barem meni je udaljenost jer mi Dubrava nije preko puta. Oni koji žive u Maksimiru, Dubravi, Sesvetama i traže milf mogu provjeriti.

Ovo je ta neprofesionalna kuja. U prijašnjem postu sam dva puta slučajno linkao prevarantski oglas
Neprofesionalna kuja.

Nazovem je i dogovorim sastanak. Rezervira mi termin, kaže masaža 70 eu, lokacija travno, mamutica.
Dođem pet minuta ranije, nazovem je nejavlja se, još dvaput zvao i ne javlja se i nakon 10min otišao.

Preko telefona joj je glas zvučao čudno, kao da želi zvučati mlađe nego što zapravo je.

Ovo je ta neprofesionalna kuja. U prijašnjem postu sam dva puta slučajno linkao prevarantski oglas
Neprofesionalna kuja.

ako se ne varam, ta cura je dugo na tržištu, možda čak i 10 godina. bila je u nz, pa rudešu, sad opet nz. čak sam otišao dva puta kod nje jer je imala dosta različite oglase. ono što mi je fascinantno, koliko se dobro namjesti za fotke jer uživo nije tako zgodna. tolika je razlika da sam se prvi put, a bilo je to ohoho okrenuo, a drugi put nisam mogao zbog neke bizarne situacije koju mi se sad ne da prepričavat. uglavnom, fotke će zavarat, nije baš zgodna (nije gabor), a pristup je u najmanju ruku diskutabilan. to je što se masaže tiče, više nisam probao, možda bi dala da se pita...jedino ne mogu reći da je zajebala dogovor

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh