Sada je vrijeme da sve nadoknadis. Barem onako,zbirno. Da i mi imamo neke koristi od tvog iskustva kao ti od naseg06.01*

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sada je vrijeme da sve nadoknadis. Barem onako,zbirno. Da i mi imamo neke koristi od tvog iskustva kao ti od naseg06.01*
Ta je u Harambašićevoj (ili je barem bila), ona ogromna i puno preko 40, nema veze sa slikama na oglasu. Nisam ušao u prostor, okrenuo se na vratima![]()
Opuštajuca masaža cijelog tijela
Ugodno se opustite masažom cijelog Vašeg tijela kod senzualne maserke, 40 god. Centar, ZG. Mogućnost svih oblika…www.oglasnik.hr
Ekipa jel bio tko, zanima me, odlično zvuči preko telefona, kod Autobusnog je
Nije ona na slikama,puno je deblja.Kratko pusi,zeli sto prije sex da se te brzo rijesi.Zeli doggy pozu,jedini plus je sto je jako uska.![]()
Opuštajuca masaža cijelog tijela
Ugodno se opustite masažom cijelog Vašeg tijela kod senzualne maserke, 40 god. Centar, ZG. Mogućnost svih oblika…www.oglasnik.hr
Ekipa jel bio tko, zanima me, odlično zvuči preko telefona, kod Autobusnog je
Jel ima ta Barbie napumpane usne?![]()
❤️💋💣💥Barbie Lutkica 💥💣💋❤️ Novi broj
Prava Barbie lutkica 24 godina , sitne grade ljepog lica nudi masazu i nesto vise urednoj i galantnoj gospodi samo u…www.oglasnik.hr
Bio danas 100/30.
Zenska odlicno izgleda. Bas za potrositi. Suraduje potpuno. Sitna mozes ju vrtiti po krevetu kako god zelish. Sise velike silikoni dobro izgledaju.
Ona sva mirisna , mlada, pusenje bez i trpa ga dokle ide.
također je bio insta-okret na vratima...Ta je u Harambašićevoj (ili je barem bila), ona ogromna i puno preko 40, nema veze sa slikama na oglasu. Nisam ušao u prostor, okrenuo se na vratima
Da… zgodna mala plavusica.. dobro izgleda, usluga nula.. al vrijedi zbog izgleda![]()
Vrhunsko opuštanje Mia 26 (Moj ili Vas prostor)
Vrhunsko opuštanje i druženje kod plave atraktivne djevojke uz strogo zajamčenu diskreciju i obostrano zadovoljstvo,…www.oglasnik.hr
Jel netko bio kod ove?
ne budi tako škrt, daj još koju info - cijena, lokacija, godine (ok ne baš iz osobne, ali cca..jer 26 deklariranih je vjv 35 stvarnih)Da… zgodna mala plavusica.. dobro izgleda, usluga nula.. al vrijedi zbog izgleda
I mene zanima moze li se dobiti nesto vise od masaze?ne budi tako škrt, daj još koju info - cijena, lokacija, godine (ok ne baš iz osobne, ali cca..jer 26 deklariranih je vjv 35 stvarnih)
Pa ako nazoves sve ce ti odmah rec, ali daI mene zanima moze li se dobiti nesto vise od masaze?
vidim da opet ima oglas. zanima me jeli depilirana i dali može finale u ustaUpravo bio, zgodna i simpatična, malo jaca ko voli, pusi dobro bez, sex tri poze sa.
Kod autobusnog kolodvora jos samo danas radi, ja platio 60 eura 15 min
Moze li kontakt?Bio jucer kod Barbie Lutkice.
Lijep docek, ugodna atmosfera. Krenula je s pusenjem , i to vrhunsko odradila, do kraja ga guta. Poslje toga doggy, lagano za pocetak poslje bas nabijanje, sama se nabija i suradjuje u svemu kao sto je kolega napiso gore negdje. Sve preporuke !
Jeste svi gotovani u PM ,Moze li kontakt?
Zadnje dvije stranice piše bar 5,6 putaJeste svi gotovani u PM ,
Kod ove dogovorio sastanak I dosao na vrijeme. Zovem I nitko se ne javlja, bezuspjesno zvao jos 2 puta I nakon 10 min otisao. Sto je najcudnije bio kod nje 2-3 puta, a ovaj put izvisio. Srecom Utrine mi nisu daleko, pa nisam puno vremena izgubio.
Uletila je bolja kombaKod ove dogovorio sastanak I dosao na vrijeme. Zovem I nitko se ne javlja, bezuspjesno zvao jos 2 puta I nakon 10 min otisao. Sto je najcudnije bio kod nje 2-3 puta, a ovaj put izvisio. Srecom Utrine mi nisu daleko, pa nisam puno vremena izgubio.
Onda bi mobitel bio ugasenUletila je bolja komba
a kakva su ti iskustvaOnda bi mobitel bio ugasenKako god necu ici tamo neko vrijeme.
O.K. Ima ih dvije u tom stanu. Za 70 eura u redu. Vec sam pisao recenziju da se ne ponavljam.a kakva su ti iskustva
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|