Ljudi, taj post vam je od prije godinu dana... Osim toga, vjerojatno je fake.Ryan može fb od te male.Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ljudi, taj post vam je od prije godinu dana... Osim toga, vjerojatno je fake.Ryan može fb od te male.Hvala
Kakva je Ankica dali je jako dlakava ,planiram do nje oticiAnkica pusi najbolje od svih u oglasniku ja imam 22cm i ogroman glavic i treba mi dugo,20 min je pusila bez stajanja top,zna.
Ima li tko oglas njeJel netko bio sam ankicom
Kakva je Ankica dali je jako dlakava ,planiram do nje otici
Ne.Čitajući ove forume zadnjih sat i pol, dolazim do zaključka da u Zg trenutno ne postoji cura koja se ovim bavi, da nije strankinja, da ima manje od 40 g i da je mršava. Je li to ispravan zaključak?
Imaš li onda primjer neke djevojke koja zadovoljava ove uvjete? Na oglasnicima su jedno 50% strankinje, 40% lažni oglasi, od ostalih 10% sve imaju loše recenzije na forumu, one koje imaju dobre recenzije generalno su 45+ ili deblje za ekipu koja to voli
Nastavi čitati forum.Imaš li onda primjer neke djevojke koja zadovoljava ove uvjete? Na oglasnicima su jedno 50% strankinje, 40% lažni oglasi, od ostalih 10% sve imaju loše recenzije na forumu, one koje imaju dobre recenzije generalno su 45+ ili deblje za ekipu koja to voli
Nabroji.
Nastavi čitati forum.
to mu je sister a izgleda da je već preopterećenaRyan može fb od te male.Hvala
Lora blond, Slatka tajna, Kiara 27Čitajući ove forume zadnjih sat i pol, dolazim do zaključka da u Zg trenutno ne postoji cura koja se ovim bavi, da nije strankinja, da ima manje od 40 g i da je mršava. Je li to ispravan zaključak?
Slatka tajna nije mrsava, malo je deblja, ne pere se, ima zadah.Lora blond, Slatka tajna, Kiara 27
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|