Ali zasto me onda trazi da prekrijem podatke s bona?Ako je bon u igri prevara je i gotovo, shvatite već jednom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali zasto me onda trazi da prekrijem podatke s bona?Ako je bon u igri prevara je i gotovo, shvatite već jednom
To jebu i plaćaju, jadni ..Tebi se fakat moze kurac dici na ovakve nilske konjeve?
Moze preko bar koda, a ako nema bar kod onda kaze da je izgubila bon i moze ga aktivirati po datumu, satu i mjestu kupnje, sakrij joj to pa da vidis odgovorAli zasto me onda trazi da prekrijem podatke s bona?
hvala brate, probam pa ti javimMoze preko bar koda, a ako nema bar kod onda kaze da je izgubila bon i moze ga aktivirati po datumu, satu i mjestu kupnje, sakrij joj to pa da vidis odgovor
Ne mogu curu ocijeniti jer nisam bio sa istom, a očigledno ni on. E sad o afinitetima a bogme ni o ukusima se ne raspravlja. Neki vole anoreksične, bez guzica i sisa, ravne kao daske, a neki vole BBW i ono "bolje da ljulja nego da žulja"
A s druge strane nazvati curu "nilskim konjem" ili "slonovim mladunčetom" definitivno nije uredu.
Bio sam ja preko 10 puta, ali nisam bio u zadnjih 6 mjeseci. Super je zenska.Pozdrav momci,jel bio netko sad zadnjih par dana,kod nivesice(crne pantere)?
Jel stvarno tako dobra ko sto kazu?
Na oglasima koje objavljuje nema toliko puno slika
Daj mi javi u inboxIma na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
Vise manje sve si dobro rekao, ali nije bas motivirana, brzo izmasira i onda okret, nema full body to body , jedva da kaze koju riječ, i lokacija full prometna , otuzno kako god okrenes
Prije nekoliko dana posjetio damu iz oglasa, prostor Miramarska, prostor, kupaonica cista i u redu, tusiranje prije i poslije, dama otusirana prije, zgodnicka, malo jaca, sve u svemu izgled ok...
Uzeo masaza btb, rucno na kraju 55 novih oko 35-40, ostalo pusing 80, komplet 120.
Dama kaze da je iz Istre, ali nije bitno, cijelo vrijeme gola, masira ok za ovu vrstu masaze, cice 2-3.
Kod btb kad si na ledima sa cicama mozes sve...
Kod rucnog ona se postavi da mozes do mackice, depilirana, glatka kod prstica unutra cini se dosta uska...
U prostoru pas koji spava...francuski buldog
Ponoviti mozda ako ne nadem nesto bolje u blizini Importane-Glavni kolodvor....
Ja ne...Jel iko imane beko iskustvo da je bio pravaren od strane cure sa EGE?
Pozdrav,Vise manje sve si dobro rekao, ali nije bas motivirana, brzo izmasira i onda okret, nema full body to body , jedva da kaze koju riječ, i lokacija full prometna , otuzno kako god okrenes
Pozdrav,Jel moguce da zenska sada oce poslat slike kako ja pitam za termin na drustvene mreze. Ona Nora 19 (novi broj). Nevjerojatno
još jedan Hlebinac, morače opčina da mijenja urbanistički plan koliko če imat novih stanovnila.hvala brate, probam pa ti javim
Neke su njene ,aneke nisu ,mozda prve slike su njenePozdrav,
Dali je osoba sa slike ili nije?
Pa ima 3 slike samoNeke su njene ,aneke nisu ,mozda prve slike su njene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|