Damirzgb88
Member
Pozdrav i mene bi zanimao koji komentar o ovoj dami ako tko šta zna ,hvalaPozdrav, jel bio tko kod ove? Ne izgleda lose ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav i mene bi zanimao koji komentar o ovoj dami ako tko šta zna ,hvalaPozdrav, jel bio tko kod ove? Ne izgleda lose ..
Pozdrav i mene bi zanimao koji komentar o ovoj dami ako tko šta zna , kolko eura i što sve može i ne može,hvalaPozdrav, jel bio tko kod ove? Ne izgleda lose ..
Kolko ti je rekla loveDjevojka za diskretno druženje
24.god Iskljucivo vaš prostor ili hotel BEZ SKRIVENIH BROJEVA Moguć dolazak izvan Zg uz dogovor Više fotografija je…www.oglasnik.hr
dogovoriš uzmes sobu i onda se ne javlja
Popusite mu vi ostat ce vam pare a njemu ce svejedno bit dobroIma tko kakvu da je iz zagreba do 25 godina za danas frendu placamo za rođendan
Na stranu to što je tip evidentno polupismen i što mu je izričaj neprimjeren, ali suštinski je u pravu.Ti se prepireš sa osobom kojoj je množina za KONJ - KONJOVI??????
To je gubitak vremena
Ne mogu curu ocijeniti jer nisam bio sa istom, a očigledno ni on. E sad o afinitetima a bogme ni o ukusima se ne raspravlja. Neki vole anoreksične, bez guzica i sisa, ravne kao daske, a neki vole BBW i ono "bolje da ljulja nego da žulja"Na stranu to što je tip evidentno polupismen i što mu je izričaj neprimjeren, ali suštinski je u pravu.
Jbt, ako već plaćaš za sex i još sobu platiš, pa daj bar nađi neku koja dobro izgleda.
Bez uvrede za dotičnu, ali objektivno govoreći, ne izgleda nimalo jebozovno.
A zna se što se traži na PO i EGE ...,, pamet sigurno ne.
A nazvat ju kurvom je uredu?Ne mogu curu ocijeniti jer nisam bio sa istom, a očigledno ni on. E sad o afinitetima a bogme ni o ukusima se ne raspravlja. Neki vole anoreksične, bez guzica i sisa, ravne kao daske, a neki vole BBW i ono "bolje da ljulja nego da žulja"
A s druge strane nazvati curu "nilskim konjem" ili "slonovim mladunčetom" definitivno nije uredu.
Ma nema ti smisla s takvim klaunovima raspravljati, ja sam prije pokušao al ne ide. Lakše bi objasnio da je Chatbot s druge strane nego takvi klaunoviČekaj, upravo sam ti objasnio da si debil i retard jer pišeš nekome "magla" i ti to opet napišeš. Isusa ti boga, ti si stvarno retardirani konj. Koliko si razreda pao, jesi završio osnovnu školu? Da ponovimo, ne piši nikome ovdje magla ako ti netko kaže da si naporan jer samo postavljaš pitanja, a ne recenziraš? Jesi sad shvatio, retardu IQ-a 10.... Konju
I kaj.. Ti i dalje radpravljas s njima..Ne mogu curu ocijeniti jer nisam bio sa istom, a očigledno ni on. E sad o afinitetima a bogme ni o ukusima se ne raspravlja. Neki vole anoreksične, bez guzica i sisa, ravne kao daske, a neki vole BBW i ono "bolje da ljulja nego da žulja"
A s druge strane nazvati curu "nilskim konjem" ili "slonovim mladunčetom" definitivno nije uredu.
Jel bio netko
Daj kontakt u inbox plsIma na fb jedna sa Trnja ako nekoga zanima radi i sa dvojicom može se dogovoriti i nenaplačuje mlađa je oko 30 godina ako nekoga zanima neka se javi u private
Bok,moze njen kontakt u poruciza trnje znam ima tamo i jedna domaća
Izgleda ko scam čim tako zacrni lice, ako ideš budi spreman na poruku "benzinska je pored"Jel bio netko
Kaže plaćanje keš
Misliš da je moguće da će tražiti a bon iako je rekla da je plaćanje cashIzgleda ko scam čim tako zacrni lice, ako ideš budi spreman na poruku "benzinska je pored"
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|