ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ti se prepireš sa osobom kojoj je množina za KONJ - KONJOVI??????
To je gubitak vremena
Na stranu to što je tip evidentno polupismen i što mu je izričaj neprimjeren, ali suštinski je u pravu.
Jbt, ako već plaćaš za sex i još sobu platiš, pa daj bar nađi neku koja dobro izgleda.
Bez uvrede za dotičnu, ali objektivno govoreći, ne izgleda nimalo jebozovno.
A zna se što se traži na PO i EGE ...,, pamet sigurno ne.

Na stranu to što je tip evidentno polupismen i što mu je izričaj neprimjeren, ali suštinski je u pravu.
Jbt, ako već plaćaš za sex i još sobu platiš, pa daj bar nađi neku koja dobro izgleda.
Bez uvrede za dotičnu, ali objektivno govoreći, ne izgleda nimalo jebozovno.
A zna se što se traži na PO i EGE ...,, pamet sigurno ne.
Ne mogu curu ocijeniti jer nisam bio sa istom, a očigledno ni on. E sad o afinitetima a bogme ni o ukusima se ne raspravlja. Neki vole anoreksične, bez guzica i sisa, ravne kao daske, a neki vole BBW i ono "bolje da ljulja nego da žulja"
A s druge strane nazvati curu "nilskim konjem" ili "slonovim mladunčetom" definitivno nije uredu.

Ne mogu curu ocijeniti jer nisam bio sa istom, a očigledno ni on. E sad o afinitetima a bogme ni o ukusima se ne raspravlja. Neki vole anoreksične, bez guzica i sisa, ravne kao daske, a neki vole BBW i ono "bolje da ljulja nego da žulja"
A s druge strane nazvati curu "nilskim konjem" ili "slonovim mladunčetom" definitivno nije uredu.
A nazvat ju kurvom je uredu?

Čekaj, upravo sam ti objasnio da si debil i retard jer pišeš nekome "magla" i ti to opet napišeš. Isusa ti boga, ti si stvarno retardirani konj. Koliko si razreda pao, jesi završio osnovnu školu? Da ponovimo, ne piši nikome ovdje magla ako ti netko kaže da si naporan jer samo postavljaš pitanja, a ne recenziraš? Jesi sad shvatio, retardu IQ-a 10.... Konju
Ma nema ti smisla s takvim klaunovima raspravljati, ja sam prije pokušao al ne ide. Lakše bi objasnio da je Chatbot s druge strane nego takvi klaunovi

I kaj.. Ti i dalje radpravljas s njima..

Pozdrav, naletio sam na slucaj da cura trazi slikan a bon, ali da prekrijem sve bitne podatke uljucujuci i kod te da joj kasnije predajem u ruke. Radili se o nekoj prijevari ili je sigurno?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh