MaglaŠta aj magla? TI AJ MAGLA; konju retardirani s tim retardiranim pitanjima, ovdje na jednu stranicu unosa dođe jedna recenzija zbog takvih debila ko ti koji samo postavljaju pitanja, a nikad ništ konkretno ne kažu. DEBILU! Magla!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MaglaŠta aj magla? TI AJ MAGLA; konju retardirani s tim retardiranim pitanjima, ovdje na jednu stranicu unosa dođe jedna recenzija zbog takvih debila ko ti koji samo postavljaju pitanja, a nikad ništ konkretno ne kažu. DEBILU! Magla!
Pozdrav, jel bio tko kod ove? Ne izgleda lose ..Najbolja od najboljih novoooo
Damica kratko u gradu 42 god. vrhunska druženja ti nudi u svom predivnom apartmanu i body to body KONKRETNI I…www.oglasnik.hr
Čekaj, upravo sam ti objasnio da si debil i retard jer pišeš nekome "magla" i ti to opet napišeš. Isusa ti boga, ti si stvarno retardirani konj. Koliko si razreda pao, jesi završio osnovnu školu? Da ponovimo, ne piši nikome ovdje magla ako ti netko kaže da si naporan jer samo postavljaš pitanja, a ne recenziraš? Jesi sad shvatio, retardu IQ-a 10.... Konju
A gle ovog konja? Jel ti mi čitamo misli???? KOd koje? Daj link!!! Eto zašt je internet loša stvar, daje pravo glasa/pisanja/govora retardiranim debilima koje nitko ne bi trebao vidjeti ni čuti....Pozdrav, jel bio tko kod ove? Ne izgleda lose ..
Konjino, malo scrolajA gle ovog konja? Jel ti mi čitamo misli???? KOd koje? Daj link!!! Eto zašt je internet loša stvar, daje pravo glasa/pisanja/govora retardiranim debilima koje nitko ne bi trebao vidjeti ni čuti....
A gle ovog konja? Jel ti mi čitamo misli???? KOd koje? Daj link!!! Eto zašt je internet loša stvar, daje pravo glasa/pisanja/govora retardiranim debilima koje nitko ne bi trebao vidjeti ni čuti....
splićo?Balkan fun ako kome treba koji video nek se javi.Saljem preko gofile nemojte trosit lovu dzabe
Ocito si i ti retardiran kad koristis taj isti internetA gle ovog konja? Jel ti mi čitamo misli???? KOd koje? Daj link!!! Eto zašt je internet loša stvar, daje pravo glasa/pisanja/govora retardiranim debilima koje nitko ne bi trebao vidjeti ni čuti....
stara baba prije 10 god je imala isto 42, a bila je vidljivo starija, usluga loša !!!Pozdrav, jel bio tko kod ove? Ne izgleda lose ..
Jesi bio kod nje kad kazes da je prije 10 god imala 42stara baba prije 10 god je imala isto 42, a bila je vidljivo starija, usluga loša !!!
Magla debilu ajdČekaj, upravo sam ti objasnio da si debil i retard jer pišeš nekome "magla" i ti to opet napišeš. Isusa ti boga, ti si stvarno retardirani konj. Koliko si razreda pao, jesi završio osnovnu školu? Da ponovimo, ne piši nikome ovdje magla ako ti netko kaže da si naporan jer samo postavljaš pitanja, a ne recenziraš? Jesi sad shvatio, retardu IQ-a 10.... Konju
Tel: 064/677-677
|
|
|