Neće ti se ona javit, dogovor ide preko whatsappa. Nema velike sise.Bucka dakle, ima li velike cice, guzicu? Zovem ali se nikako javit.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neće ti se ona javit, dogovor ide preko whatsappa. Nema velike sise.Bucka dakle, ima li velike cice, guzicu? Zovem ali se nikako javit.
A dupe, Jel bar to veliko hehe, mesna ta pička?Neće ti se ona javit, dogovor ide preko whatsappa. Nema velike sise.
Jest, ali nije baš previše debela. Više onako popunjena.A dupe, Jel bar to veliko hehe, mesna ta pička?
Nadam se da ću je uspjet dogovorit da je probamJest, ali nije baš previše debela. Više onako popunjena.
Sve nas ovdje jako interesira, hoćeš li uspijeti dogovoriti , cijeli je forum uz tebeNadam se da ću je uspjet dogovorit da je probam
Zahvaljum na podršci, ako uspijem misliti ću na sve vas tokom susreta s vama u srcu, s Anom na kurcu hahahaSve nas ovdje jako interesira, hoćeš li uspijeti dogovoriti , cijeli je forum uz tebe
Jesi uspio dogovorit I kakva jeNadam se da ću je uspjet dogovorit da je probam
Jesi uspio ili je puni zauzetaJesi uspio dogovorit I kakva je
Recenzija na ovaj oglas
Atraktivna dama
Atraktivna mlada dama 30 godina nudi usluge isključivo vaš prostor, apartman, hotel, diskrecija zajamčenawww.oglasnik.hr
Nakon hiljadu poziva na njezin broj uspijem dogovoriti susret, ali bolje da nisam.
Došla cura po izgledu ispod prosjeka (ovo je moja osobna procjena), naočale, bez make up-a, traperice, neki čip body, tenisice. Već tokom poziva mi je rekla, da neće doći obučena kao na slici, kao zbog susjeda. Ovo uopšte nisu njezine slike, tako da nemojte očekivati ono šta vidite na oglasniku, jer i figura nije njezina. Cura jeste visoka oko 180 cm, ali odlučio sam se jer ima veće cice, ali kad je skinula grudnjak i one me više nisu zanimale (viseće i spužvaste). Na trbuhu volančići, pica neobrijana (ono 14 dana bez žileta), makar se istuširala još ovijek neki miris. Sve radi sa kondomom i oralu, jako joj se žuri.
Traži 150 eur za sat plus onih 50 za apartman potrošio sam 200 za jedo vrlo loše iskustvo
Kakve su joj sise i dupe? Na slikama se ne vidi bas previse… Jel se jebe dobro?Jesam i to više puta.
Vrijedi u svakom slučaju.
Svaki put dogovorio 1h za 200e.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|