viliamzuko
New member
Jel postoje u Zagrebu neke studentice za usluge i kako to ide s njima, nov sam u ovome?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to bi bilo savrsenstvoJel postoje u Zagrebu neke studentice za usluge i kako to ide s njima, nov sam u ovome?
Promašili ste ceo fudbalNagrađujemo ženu/curu za druženje u troje. Mi smo dvojica hetero muškarca, trazimo zensku osobu nebitnih godina za druženje, nagrađujemo, ne mora cak ni biti sex, moze samo pusenje i slicno
Ako netko zna ženu koja radi i druženja s dvojicom, molimo vas da nam javite.
Koliko placate ?Promašili ste ceo fudbal
Pa u svakom slučaju nije malo.Koliko placate ?
Istrosena fora ali ajde dobro...Promašili ste ceo fudbal
Sretno..ali ne očekujte previše..Istrosena fora ali ajde dobro...
Nismo nista promašili, ako nisi skuzio, nalazis se na sex forumu u raspravi zagreb recenzije i iskustva, upravo to nas zanima, dakle ima li neko slicna iskustva sa curama koje to nude...
Ako ne mozes pomoci, nemoj ni odmagati i drzi se svojih interesa
Nisam imao dominaciju ali znam koja je ..mlada curka, malo jaca sa vecim sisama...jako dobrog izgledaMlada Domina Traži Robove
Mlada ali iskusna Domina traži Robove 😈 Igra počinje odma s Vrata 😈 Safe Word 😈 Javi se na Whap za Scenario 😈 Neke…www.oglasnik.hr
Je li netko mozda imao iskustva snjom?
o kakvim ti studenticama maštaš? ..čitaj malo recenzije pa ćeš vidjeti da svi mahom jebu krezave debele babe i slične odroneJel postoje u Zagrebu neke studentice za usluge i kako to ide s njima, nov sam u ovome?
u PO ako piše kontakt na WhatsApp, to ti je studenticaJel postoje u Zagrebu neke studentice za usluge i kako to ide s njima, nov sam u ovome?
u PO ako piše kontakt na WhatsApp, to ti je studentica
Opuštanje ;)
Masaža I druženja na duže Čisto i uredno .ugodna djevojka Veće grudi 4/5 i guzawww.oglasnik.hr
Jel bio neko?
Ja sam bio sa njom onako ugodna žena 37 godina napunila nekad oko nove godine tako mi je rekla uredna je dođe ti u sobu pokaze se pita ako si zadovoljan da ostane ako ne otic ce nije probl. Malo ima stomaka al dobro nista strašno dobri guzovi zato. Ako ti pricas pricat ce i ona. Pušrnje bez kondoma i 100€ pola sata.Pa dobro jel itko ista zna o ovoj Nina 36 cura iz kvara (outcall)…
Nigdje na forumu ne postoji nista o njoj a svaki dan ima oglas… ajd netko
Ima škembu, nema apartman, ima vjerojatno preko 40 godina (kad veli da ima 37), ali uredno uzme 100 € za pola sata.Ja sam bio sa njom onako ugodna žena 37 godina napunila nekad oko nove godine tako mi je rekla uredna je dođe ti u sobu pokaze se pita ako si zadovoljan da ostane ako ne otic ce nije probl. Malo ima stomaka al dobro nista strašno dobri guzovi zato. Ako ti pricas pricat ce i ona. Pušrnje bez kondoma i 100€ pola sata.
Ajd bar je pristojna. Kolko ima ovih bezobraznih pa rade.Ima škembu, nema apartman, ima vjerojatno preko 40 godina (kad veli da ima 37), ali uredno uzme 100 € za pola sata.
Pa jebo te led šta nas šišaju ko ovce.
Ne preporučamKakva li je kim riba de lux? Vidih da se pisalo o tim "Kimicama" al nezz dal je to ona koja se preporuča ili ne preporuča?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|