marinrinma
Member
Jel ima koja u Jastrebarskom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nijeimas samo 412 stranica na ovu temu, nije ti dosta?
It's 100% a scam if paid in advance.Hello, guys! I`m first time in Zagreb, so I have a question. When I contact girls from this site, they ask to pay in advance, buy some coupons, transcash etc. Is that a scam? I write to them in Whatsapp from a foreign number, can that be the reason why they ask an advance payment?
Thank you! I started to think, that it was a national peculiarity of the sex market =)It's 100% a scam if paid in advance.
Izbjegavat.Kakva li je kim riba de lux? Vidih da se pisalo o tim "Kimicama" al nezz dal je to ona koja se preporuča ili ne preporuča?
to ti je viki (il viky), popravila se jer je prije tog znala bit pijana ko krava, minus je oral sa kondomom, zna požurivat, u nedostatku bolje nije lošaTamnoputa mačkica
Tamnoputa zavodljiva mačkica extra guza, lijepe noge, pruža različite vrste masaže, klimatiziran prostor, parking.…www.oglasnik.hr
091/927-7070
Crnokosa..kaže da ima 35 god....po slikama tako slično izgleda, ali mislim da nisu sve slike njezine (ne sječam se tetovaža)....dogovor ok...kaže hotel plava laguna...dođem tamo, parkiram vani....kaže da dođem u hotel u sobu...malo mi je bilo nezgodno prolazit pokraj recepcije da me ne pitaju nešto....radi u hotelskoj sobi..uzeo sam masažu i btb (40 europskih)...komplet je 60....uglavnom, malo masira...malo btb....i ručno i oralno....završetak neče u usta... Ok usluga za pristojnu cijenu.... Kad zovem druge, preko oglasnika i jave se babe od 50 i više godina ( a u stvarnosti imaju još 10 godina više) i kažu mi masaža 60, a dogovor za više u prostoru, onda je ovo ok usluga.
U usporedbi s drugima sa plavog ona je sasvim solidan izbor pogotovo za 60e kompletto ti je viki (il viky), popravila se jer je prije tog znala bit pijana ko krava, minus je oral sa kondomom, zna požurivat, u nedostatku bolje nije loša
Puca se za sve al pazi se nije bas cista doleZagrebcanci,dan vam!Gabi Simunec,jel se puca za lovu ,i koliko je sat?
Uskoro ce kod nje bit da moze sve i bez rukavica jer nece imat ni sacicu posla,vec se mojoj frizerki kod koje i ona dolazi zali da je pao poso,da nema uopce posla i blabla hahhahahahahahTo sam si i ja mislio kod nje.
Znači da eto, ipak ovaj forum ponekad izađe svrsishodanUskoro ce kod nje bit da moze sve i bez rukavica jer nece imat ni sacicu posla,vec se mojoj frizerki kod koje i ona dolazi zali da je pao poso,da nema uopce posla i blabla hahhahahahahah
Itekako,prije joj je pricala pa ide onako okej,sad zadnji put ma uzas nema posla nis hahahahah,vidis da je u oglasu naglasila da diranje po sisama i dupetu,to prije nije pisalo,ali sad ni ne pise sex isklj. ,tako da ko zna,treba probat hahahaZnači da eto, ipak ovaj forum ponekad izađe svrsishodan
Itekako,prije joj je pricala pa ide onako okej,sad zadnji put ma uzas nema posla nis hahahahah,vidis da je u oglasu naglasila da diranje po sisama i dupetu,to prije nije pisalo,ali sad ni ne pise sex isklj. ,tako da ko zna,treba probat hahaha
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|