ZAGREB - Iskustva & recenzije


Koja je ovo jebena luđakinja ja ju ne kužim uopće:) Nazovem prvu minutu normalan razgovor i onda počne srati...Jedino me te sisurde vudu da ih izjebem i pošpricam...Možda bi joj slučajno istresao u ta bahata usta.
Bio 2 ili 3 puta, prije cca god dana i bila je normalna komunikacija. Kod nje samo he, zato više i nisam bio.
 
Zadnji put me ta zajebala 🙄
Doso pred zgradu ona se vise ne javlja
Meni se nešto slično dogodilo. Došao pred zgradu i čekao je 15-20min da se javi još bila zima, no ipak se na kraju javila i bi kod nje. Lora Blond ima stvarne slike, plavuša u srednjim tridesetim, sitnije tjelesne građe, onako prolazna ocjena (izgled i usluga), oni koji vole sitnije ženske neka dodaju ocjenu više.
 
Bio nedavno u Karlovcu poslovno,imao prostor...I reko idem vidjeti kaj se tamo nudi, nazovem onu sisatu koja se oglašava Osobni kontakti i tu je davala oglase..Kaos, žena došla pijana, curi joj nos, uzima mi pljuge bez pitanja i tak pričamo..Odjednom žena počne prditi, onako muški, par puta u komadu, ja u nevjerici gledam..Kaže, pričekaj idem promijeniti uložak, to su ti oni dnevni:) Ja reko zlato ajde se ti pakiraj i domeka...Na kraju mislio zvatu onu neku iz Švarče ali odustao jel imam osjećaj da bi opet bila neka kataklizma...
Bas si me naasmijao
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh