ricardo1988
New member
Samo report i maknuti će admin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti ga, to su ti internet ratnici, zajeban je iza ekrana.Nisam nikakva kurva pretpostavljam da znam tko je, i bas nisko..Bas nemas zivot
Sta ližeKažu da super puši i liže.
Bio 2 ili 3 puta, prije cca god dana i bila je normalna komunikacija. Kod nje samo he, zato više i nisam bio.Brineta 40
Brineta 40 nudi kvalitetnu opuštajuću masažu u ugodnom ambijentu. Or i sex NE radim.www.oglasnik.hr
Koja je ovo jebena luđakinja ja ju ne kužim uopće Nazovem prvu minutu normalan razgovor i onda počne srati...Jedino me te sisurde vudu da ih izjebem i pošpricam...Možda bi joj slučajno istresao u ta bahata usta.
Da, puno njih radi radnim danom do16, 17 sati, kad je većina ljudi na poslu.Dali i vas frustrira sto ne rade vikendom navecer vecina dobrih radi samo preko dana kad su svi na poslu…
Evo ti ove u akciji večerasDali i vas frustrira sto ne rade vikendom navecer vecina dobrih radi samo preko dana kad su svi na poslu…
Meni se nešto slično dogodilo. Došao pred zgradu i čekao je 15-20min da se javi još bila zima, no ipak se na kraju javila i bi kod nje. Lora Blond ima stvarne slike, plavuša u srednjim tridesetim, sitnije tjelesne građe, onako prolazna ocjena (izgled i usluga), oni koji vole sitnije ženske neka dodaju ocjenu više.Zadnji put me ta zajebala
Doso pred zgradu ona se vise ne javlja
Valjda je imala kurac u ustima pa nije moglaZadnji put me ta zajebala
Doso pred zgradu ona se vise ne javlja
jesu stvarno sve slike njezine?
Žena ima 40 i nešto godina. Nije baš nešto lijepa u licu, ali je usluga dobra.
Zadnja je, za ostale ne znam.jesu stvarno sve slike njezine?
Samnom se razgovarala na srpskom[URL unfurl="true"]https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/dora-oglas-5550661[/URL]
Naslov oglasa je Dora , korisnik je "paninic".
Čini mi se da je skupina u pitanju. Cura koja radi nije baš lijepa i ne zna hrvatski skroz, ali odradi svoje.
Bas si me naasmijaoBio nedavno u Karlovcu poslovno,imao prostor...I reko idem vidjeti kaj se tamo nudi, nazovem onu sisatu koja se oglašava Osobni kontakti i tu je davala oglase..Kaos, žena došla pijana, curi joj nos, uzima mi pljuge bez pitanja i tak pričamo..Odjednom žena počne prditi, onako muški, par puta u komadu, ja u nevjerici gledam..Kaže, pričekaj idem promijeniti uložak, to su ti oni dnevni Ja reko zlato ajde se ti pakiraj i domeka...Na kraju mislio zvatu onu neku iz Švarče ali odustao jel imam osjećaj da bi opet bila neka kataklizma...
Što si tražio?Samnom se razgovarala na srpskom
Tražil sam da uslika vutru istetoviranu
Nije htjela pa sam odustal
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|