ZAGREB - Iskustva & recenzije

• Začetnik teme Začetnik teme Klc30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
IZBJEGAVAJ ŠTO DALJE TO BOLJE
JOŠ KRADE NJEN LIK KOJI SE SAKRIVA NA BALKONU IZ NOVČANIKA kad ostaviš stvari na fotelju u boravku.
Mala sobica nema mjesta za ništa osim krevet ode 100sitniša za nju i 50sitniša od krađe
Takvih ima sve vise.
treba se za takve nac ekipa,dogovorit susret s kurvom, obuc kape na glavu,banut u stan, naderat jednog i drugog,i jos im pare i mobitele uzeti.

JOŠ KRADE NJEN LIK KOJI SE SAKRIVA NA BALKONU IZ NOVČANIKA kad ostaviš stvari na fotelju u boravku.
Mala sobica nema mjesta za ništa osim krevet ode 100sitniša za nju i 50sitniša od krađe
Ako si dao 100 eura za masažu već si opelješen. Pa kuda ovo ide 100 eura za masažu?!

E treba se nas 4-5 skupit i poslat jednog i onda uletit svi u stanu izbit ih posteno od batina ako je to istina

PAZITE SE KURVETINE!!Ne znam ni sam zasto sam isao kod raspale kurvetine al eto bilo je 5 ujutro i nisam donjeo bas najbolju odluku.Uglavnom dolazim tamo sve super po dogovoru kad odjednom usred svega izlazi covjek bez majice i krene mi prijetit.Kaos nisam se snaso.Obuko sam se i krenuo van pa smo se naguravali.Jedva sam otiso.Jebeni bolesnici treba ih zapalit.Čovjek mi usred svega krene govorit da kleknem i ispricam se.Ima srece da ga ubio nisam.Btw ako nekog zanima adresa evo je Zagrebačka cesta 80/2.Ovo je ulaz ,a ovo je balkon i prozor.Ako netko ima potrebu iskalit bijes negdje tu vam je sve.

PAZITE SE KURVETINE!!Ne znam ni sam zasto sam isao kod raspale kurvetine al eto bilo je 5 ujutro i nisam donjeo bas najbolju odluku.Uglavnom dolazim tamo sve super po dogovoru kad odjednom usred svega izlazi covjek bez majice i krene mi prijetit.Kaos nisam se snaso_Obuko sam se i krenuo van pa smo se naguravali.Jedva sam otiso.Jebeni bolesnici treba ih zapalit.Čovjek mi usred svega krene govorit da kleknem i ispricam se.Ima srece da ga ubio nisam.Btw ako nekog zanima adresa evo je Zagrebačka cesta 80/2.Ovo je ulaz ,a ovo je balkon i prozor.Ako netko ima potrebu iskalit bijes negdje tu vam je sve.
Ne mogu objavit slike ulaza jer je prevelika datoteka.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh