vladonja1982
Active member
Od kud tebi da sam tebe htio nasmijati? Nemoj si davati na važnostiBas si me naasmijao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od kud tebi da sam tebe htio nasmijati? Nemoj si davati na važnostiBas si me naasmijao
ima i negdi plaćeni pano.. nanekoj kući finoj,obiteljskoj..uskoro na YouTubeu reklamamaMislis na onu malu kim
Ili ovu kravu bezobraznu sta ima po 2 oglasa svaki dan na plavom?
Pa toliko ste ženu popljuvali da ni nepismen kod nje neće a kamoli itko tko je o njoj ovdje bilo što pročitao.Zar niko u zadnje vrijeme nije bio kod Kim? Hahah
Sve 5 ,idemo dalje.Također isprike na mojem komentaru.Pozdrav.RoadRunner, u pravu si, ispricavam se.
Ono s kitom sam slucajno poslao u forum, trebalo je ici u PM jednom kolegi. Molio sam admina da izbrise tu poruku (prijavio sam sam sebe), ali nije to napravio.
Kakogod, forum nije za moraliziranje tako da mi nije trebao ovaj post.
Kim krema,ni jedne pozitivne nema,a oglasava se nonstop,70000 pregleda ima na oglasu jbgMislis na onu malu kim
Ili ovu kravu bezobraznu sta ima po 2 oglasa svaki dan na plavom?
Oglasava se nonstop jel nitko ni neide kod nje obicna krava bezobraznaKim krema,ni jedne pozitivne nema,a oglasava se nonstop,70000 pregleda ima na oglasu jbg
Ima koja povjerena?IZBJEGAVAJ ŠTO DALJE TO BOLJETop Bomba! Mlađahna maserkica nudi Extraa provod!
Prekraasna brineta te poziva na nezaboravan provod . Pružam odličnu body to body masažu i nezaboravno iskustvo. 55 /…www.oglasnik.hr
JOŠ KRADE NJEN LIK KOJI SE SAKRIVA NA BALKONU IZ NOVČANIKA kad ostaviš stvari na fotelju u boravku.
Mala sobica nema mjesta za ništa osim krevet ode 100sitniša za nju i 50sitniša od krađe
Takvih ima sve vise.IZBJEGAVAJ ŠTO DALJE TO BOLJETop Bomba! Mlađahna maserkica nudi Extraa provod!
Prekraasna brineta te poziva na nezaboravan provod . Pružam odličnu body to body masažu i nezaboravno iskustvo. 55 /…www.oglasnik.hr
JOŠ KRADE NJEN LIK KOJI SE SAKRIVA NA BALKONU IZ NOVČANIKA kad ostaviš stvari na fotelju u boravku.
Mala sobica nema mjesta za ništa osim krevet ode 100sitniša za nju i 50sitniša od krađe
Ako si dao 100 eura za masažu već si opelješen. Pa kuda ovo ide 100 eura za masažu?!IZBJEGAVAJ ŠTO DALJE TO BOLJETop Bomba! Mlađahna maserkica nudi Extraa provod!
Mislim da ona nije u poslu vise nema njenog oglasa jako dugo vecA ima sta o Crystal inf
Steta ..bila je zanimljiva dok je bila na forumuMislim da ona nije u poslu vise nema njenog oglasa jako dugo vec
E treba se nas 4-5 skupit i poslat jednog i onda uletit svi u stanu izbit ih posteno od batina ako je to istinaIZBJEGAVAJ ŠTO DALJE TO BOLJETop Bomba! Mlađahna maserkica nudi Extraa provod!
To je ona narkomanka što radi s pimpom u stanu. Imate cijele romane o njoj. Umjesto da se žestite rađe se malo potrudite čitati po forumu. Hodate po govnima pa se se žalite što vam cipele smrde.E treba se nas 4-5 skupit i poslat jednog i onda uletit svi u stanu izbit ih posteno od batina ako je to istina
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|